Jeśli wszystkie tej samej firmy i czułości a ten ostatni był dzień wcześniej robiony to prawdopodobnie wylapalas ciąże biochemiczna Bona następnych nic nie widaćCzułość 10 mlU/ml. Wszystkie z tej samej firmy
reklama
Fado123
Fanka BB :)
Dla mnie negatywne , jak jest ciąża to kreska nie znika ,ja bym na bete poszlaDzień wcześniej wyszedł taki jak na zdjęciu ostatnim . Kreska była przez jakiś czas wyraźną a potem zniknęła i został cień.
Karolina09
Początkująca w BB
Ciążę biochemiczną mialam miesiąc temuJeśli wszystkie tej samej firmy i czułości a ten ostatni był dzień wcześniej robiony to prawdopodobnie wylapalas ciąże biochemiczna Bona następnych nic nie widać
To może trzeba się do gina wybrać bo plamienia przed @ i problem z zagniezdzeniem zarodka (ciąża biochemiczna) to może być niedobór progesteronu i w drugiej fazie cyklu trzeba by braćCiążę biochemiczną mialam miesiąc temu
Panda28
Początkująca w BB
Część myślicie ze to ciaza czy wytwór mojej wyobraźniDrogie panie, jeśli macie wątpliwości, czy widać cień kreski na teście ciążowym, tutaj jest miejsce stworzone specjalnie dla Was. Wrzućcie zdjęcie testu, a inne panie z forum pomogą, oczywiście w granicach rozsądku, rozwiać ewentualne wątpliwości. Zapraszamy!
Załączniki
asia.joanna
GratulacjeCzęść myślicie ze to ciaza czy wytwór mojej wyobraźni
Natasza27
Według mnie ciążaCzęść myślicie ze to ciaza czy wytwór mojej wyobraźni [emoji23][emoji23][emoji23]
Sareeenkaaa
Początkująca w BB
moim zdaniem ciążaCzęść myślicie ze to ciaza czy wytwór mojej wyobraźni
Moim zdaniem tez ciąża ! U mnie dużo bledsze wychodziły i okazały się pozytywneCzęść myślicie ze to ciaza czy wytwór mojej wyobraźni
reklama
Dziewczyny proszę o pomoc dziś 12 dni po ovitrelle i 5 dni po transferze blastki czy test pozytywny ?
Czy to mogą być pozostałości po ovitrelle?
Czy to mogą być pozostałości po ovitrelle?