Test jest pozytywny który to dzień cyklu ? Jak długie masz ? Możesz powtórzyć jutro rano dla formalności ewentualnie zrobić betę . Lekarz jeszcze nic nie zobaczy. . Przy becie powyżej 1000 niby coś wtedy może zobaczyćWitam.
Dziewczyny potrzebuje Waszej rady.
Dzisiaj planowo powinna być miesiączka, ale coś mnie podkusiło i rano zrobiłam test. Wyszły dwie kreski.
Nie wiem czy iść do lekarza czy powtórzyć test?
reklama
@Agnes
Początkująca w BB
Długo czekamy na te dwie kreskiTest jest pozytywny który to dzień cyklu ? Jak długie masz ? Możesz powtórzyć jutro rano dla formalności ewentualnie zrobić betę . Lekarz jeszcze nic nie zobaczy. . Przy becie powyżej 1000 niby coś wtedy może zobaczyć
Dzień 33. Mam bardzo nie regularne między 28-35.
Mimo wszystko chyba jednak udam się do lekarza, żeby zrobić beta.
Mam dość ciężką pracę i boję się co będzie gdy będę pracować mimo początków
Dziękuję
@Agnes
Początkująca w BB
Gratulacje jest ciaza , do lekarza jest jeszcze za wcześnie bo nic nie zobaczy. Ale możesz sobie zrobić bete i powtórzyć za 48h sprawdzić przyrost czy jest wszystko w porządku
DziękujęGratulacje jest ciaza , do lekarza jest jeszcze za wcześnie bo nic nie zobaczy. Ale możesz sobie zrobić bete i powtórzyć za 48h sprawdzić przyrost czy jest wszystko w porządku
Zrobiłam kolejny po 11. I niestety druga kreska jest praktycznie nie widoczna.
Kupię z innej firmy i przekonamy się.
Już nie mogę się doczekać
Kropka29
Moderator
Po 11 zapewne miałaś bardziej rozwodniony mocz stąd też kreska mniej widoczna. Nie bez powodu w instrukcji jest że najlepiej wykonywać test rano Moim zdaniem zamiast tracić kasę na kolejne testy lepiej pójść na betę, będzie 100% pewność.Dziękuję
Zrobiłam kolejny po 11. I niestety druga kreska jest praktycznie nie widoczna.
Kupię z innej firmy i przekonamy się.
Już nie mogę się doczekać
@Agnes
Początkująca w BB
W takim razie udam się do lekarza, aby zrobić betaPo 11 zapewne miałaś bardziej rozwodniony mocz stąd też kreska mniej widoczna. Nie bez powodu w instrukcji jest że najlepiej wykonywać test rano Moim zdaniem zamiast tracić kasę na kolejne testy lepiej pójść na betę, będzie 100% pewność.
Mieszkam w Niemczech i niestety bez wizyty u lekarza nie zrobię nic
Czy musi być robione naczo?
@Agnes
Początkująca w BB
W takim razie pójdę do lekarza na beta.Po 11 zapewne miałaś bardziej rozwodniony mocz stąd też kreska mniej widoczna. Nie bez powodu w instrukcji jest że najlepiej wykonywać test rano Moim zdaniem zamiast tracić kasę na kolejne testy lepiej pójść na betę, będzie 100% pewność.
Niestety mieszkam w Niemczech i bez wizyty u lekarza nic nie załatwię.
Czy badanie musi być robione naczo?
Nie musi być na czczo masz już jakieś objawy ? Fajnie że Ci się udało , gratulacjeW takim razie pójdę do lekarza na beta.
Kropka29
Moderator
Nie, nie trzeba. To badanie można zrobić o dowolnej godzinieW takim razie pójdę do lekarza na beta.
@Agnes
Początkująca w BB
Wzdęcia po gazowanych napojach lub ciężko strawnych potrawach (nawet sosach).Nie musi być na czczo masz już jakieś objawy ? Fajnie że Ci się udało , gratulacje
Nie wierzę nadal w to
Dziękuję.
reklama
@Agnes
Początkująca w BB
Dzięki. Mam nadzieję, że zrobią mi je jeszcze dzisiajNie, nie trzeba. To badanie można zrobić o dowolnej godzinie
Chce już być pewna i spokojna