Połóż yen test na stole i wtedy zrób zdjęcie...
Mam takie kreski odrazu po 5 minutach
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mam takie kreski odrazu po 5 minutach
NegatywnyWiem że w moim przypadku to już zakrawa o psychoze . 8dpo nie wyrobiłam ale 0 10 robiony. Co myślicie?
Szkoda, może jutro będzie widać wyraźniejNegatywny
To jest negatywny test, jeśli coś widzisz to miejsce fabryczne na kreskę - ono jest widoczne w testach tej firmy. Za wcześnie jeszcze na test. Powodzenia za kilka dniWiem że w moim przypadku to już zakrawa o psychoze . 8dpo nie wyrobiłam ale 0 10 robiony. Co myślicie?
Czy to wygląda jak fabryczna jak zrobiłam to cień lekki był a teraz wygląda tak? Zobacz załącznik 1288301Zobacz załącznik 1288302
Lekko przebija ale wygląda na fabryczną kreskę.Czy to wygląda jak fabryczna jak zrobiłam to cień lekki był a teraz wygląda tak? Zobacz załącznik 1288301Zobacz załącznik 1288302