reklama
Stokrotka2021
Fanka BB :)
Gratulacje!!!Dzisiejszy test. Chyba mogę zacząć się cieszyć jednak zrobiłam dzisiaj betę i w piątek powtórzę.
Aga87lan
Pozytywny robiłaś kolejny rano ?Powiedzcie mi proszę czy ten wynik to pozytyw czy jeszcze wstrzymać się z radością?
Tak to z rana a beta 84Pozytywny robiłaś kolejny rano ?
Przyjmuję gratulacje, beta potwierdziłaGratulacje!!!
Aga87lan
To gratuluje życzę dużo cierpliwości oraz wytrwałości ! ja dziś jadę na pierwsze prenatalne usgTak to z rana a beta 84
To trzymam kciuki za wyniki ! Jesli o mnie chodzi, to wiem z czym to się je, już jeden cud jest ze mną od 6 lat . Teraz czas na kolejną rewolucjęTo gratuluje życzę dużo cierpliwości oraz wytrwałości ! ja dziś jadę na pierwsze prenatalne usg
Aga87lan
Moja Maja ma już 10 lat , ale miałam ja dość młodo .. miałam 24 lata , wtedy weszłam od razu na tryb ciążowy i nie myślałam ze coś się może złego dziać , stać … Z wiekiem gdy człowiek więcej wie i więcej widzi .. wszystko się zmieniaTo trzymam kciuki za wyniki ! Jesli o mnie chodzi, to wiem z czym to się je, już jeden cud jest ze mną od 6 lat . Teraz czas na kolejną rewolucję
Ja to nic nie widzę.Czy to wygląda jak fabryczna jak zrobiłam to cień lekki był a teraz wygląda tak? Zobacz załącznik 1288301Zobacz załącznik 1288302
reklama