Fado123
Fanka BB :)
Biel aż raziWidzicie jakiś cień?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Biel aż raziWidzicie jakiś cień?
Tez widzę ten cień . A jak dzisiaj?Ja widzę nawet na zdjęciu rozmazanym :-)
Powtórzę, dzięki za odpis
Zrobię ranoTez widzę ten cień . A jak dzisiaj?
BBłąd testu? Jestem 7dpo
Zagnieżdżenie odbywa się między 6 a 12 dpo. Beta wytwarza się po 48h od zagnieżdżenia. Testy mają jakąś tam czułość.Błąd testu? Jestem 7dpo [emoji2368][emoji2356][emoji2356][emoji2356][emoji6]
Pewnie tak, skąd ta ukosna kreska zatem, pierwszy raz mi się tak na teście objawił... Fabryczna? Miała któraś z Pan tak. Mdli mnie od rana stąd ten test.Zagnieżdżenie odbywa się między 6 a 12 dpo. Beta wytwarza się po 48h od zagnieżdżenia. Testy mają jakąś tam czułość.
Przy dobrych wiatrach jeśli zagnieżdżenie odbywa się w 6dpo to beta w organizmie będzie najwcześniej w 8dpo.
Kreska ma być prosta i różowa a nie jakaś ukośna. Test nieważny. A mdli pewnie od żołądka bo na pewno nie od ciąży w tak wczesnym etapie [emoji6]Pewnie tak, skąd ta ukosna kreska zatem, pierwszy raz mi się tak na teście objawił... Fabryczna? Miała któraś z Pan tak. Mdli mnie od rana stąd ten test.
Ale tu nic nie ma przecież.Błąd testu? Jestem 7dpo