reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy ten test jest pozytywny? Wątek zbiorczy

reklama
Błąd testu? Jestem 7dpo 🤷‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️😉

Załączniki

• IMG_20210622_100656.jpg
    IMG_20210622_100656.jpg
    2 MB · Wyświetleń: 259
Błąd testu? Jestem 7dpo [emoji2368][emoji2356][emoji2356][emoji2356][emoji6]
Zagnieżdżenie odbywa się między 6 a 12 dpo. Beta wytwarza się po 48h od zagnieżdżenia. Testy mają jakąś tam czułość.
Przy dobrych wiatrach jeśli zagnieżdżenie odbywa się w 6dpo to beta w organizmie będzie najwcześniej w 8dpo.

Zagnieżdżenie odbywa się między 6 a 12 dpo. Beta wytwarza się po 48h od zagnieżdżenia. Testy mają jakąś tam czułość.
Przy dobrych wiatrach jeśli zagnieżdżenie odbywa się w 6dpo to beta w organizmie będzie najwcześniej w 8dpo.
Pewnie tak, skąd ta ukosna kreska zatem, pierwszy raz mi się tak na teście objawił... Fabryczna? Miała któraś z Pan tak. Mdli mnie od rana stąd ten test.

Ta ukośna kreska to wgniecenie na teście [emoji2296]
Niestety test negatywny, ale jest zdecydowanie za wcześnie na niego więc to nic dziwnego. Za tydzień spróbuj może już będą 2 kreski [emoji110]

reklama
Do góry