reklama
Angiee
Fanka BB :)
Hmm, trochę wygląda jakby był zalany, ale ta druga kreska jest mocna. A te kolejne testy o takiej samej czułości? Może wrzuć też zdjęciaDziewczyny mam pytanie rano zrobiłam test płytkowy Pink z rossmana 10uml wyszedł jak na zdjęciu jakieś dwie/trzy godziny później udałam się do apteki po dwa kolejne testy ,które wyszły negatywne. Co o tym myślicie ?
Tak kolejne ta sama czułość, ale zrobione do 3 h później gdzie dużo piłam i byłam kilo razy w toalecie . Ale są puściutkie nie ma nawet cienia drugiej kreseczki . No nic zobaczę co będzie jutro - powinnam planowo dostać okres .Hmm, trochę wygląda jakby był zalany, ale ta druga kreska jest mocna. A te kolejne testy o takiej samej czułości? Może wrzuć też zdjęcia
F
F87
Gość
Moim zdaniem test jest pozytywny. Fakt, że wygląda na zalany, ale jeśli nie jesteś w ciąży, to możesz test w moczu wykąpać i nic nie pokaże. Wydaje mi się, że możesz być we wczesnej ciąży, a te dwa były zrobione w ciągu dnia, więc nic nie pokazały. Czekamy na jutroDziewczyny mam pytanie rano zrobiłam test płytkowy Pink z rossmana 10uml wyszedł jak na zdjęciu jakieś dwie/trzy godziny później udałam się do apteki po dwa kolejne testy ,które wyszły negatywne. Co o tym myślicie ?
Angiee
Testuj jutro i koniecznie daj znaćTak kolejne ta sama czułość, ale zrobione do 3 h później gdzie dużo piłam i byłam kilo razy w toalecie . Ale są puściutkie nie ma nawet cienia drugiej kreseczki . No nic zobaczę co będzie jutro - powinnam planowo dostać okres .
Mała.czarna
Jest troszkę zalany ale dla mnie pozytywny Powtórz najlepiej z ranaDziewczyny mam pytanie rano zrobiłam test płytkowy Pink z rossmana 10uml wyszedł jak na zdjęciu jakieś dwie/trzy godziny później udałam się do apteki po dwa kolejne testy ,które wyszły negatywne. Co o tym myślicie ?
Zrobiłam z porannego moczu i jednak negatywny ;( ale nie ma się co zamartwiać i trzeba iść do przoduTestuj jutro i koniecznie daj znać
F
F87
Gość
Pewnie, jeszcze kiedyś będzie pozytywny bez wątpieniaZrobiłam z porannego moczu i jednak negatywny ;( ale nie ma się co zamartwiać i trzeba iść do przodu
Tylko wiesz co mnie dziwi w tym wszystkim, temperatury nigdy nie mierze ale badam szyjkę i ona jest tak wysoko ze nie ma opcji jej dotknięcia .Pewnie, jeszcze kiedyś będzie pozytywny bez wątpienia
reklama
Zawsze przed miesiączka była niziutkoTylko wiesz co mnie dziwi w tym wszystkim, temperatury nigdy nie mierze ale badam szyjkę i ona jest tak wysoko ze nie ma opcji jej dotknięcia .