spelnicmarzenie
Fanka BB :)
Dziękuje za odpowiedz, wiem, ze tez jest negatywny
Negatywny negatyw.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Negatywny negatyw.
Szanse zawsze sąWIem wiem, ze nie ma większego znaczenia.. ja się spytałam czy jest jakakolwiek szansa jeszcze 7 dni przed okresem na ciąże jak nic a nic nie widać
Przed chwilą byłam na bhc, jestem dobrej myśliPowtórz test
Lubię te testy z rossmana No i gratulacjeHej Dziewczyny! Przeczytałam dosłownie CAŁY temat i widzę, że wiele z Was zrobiło kilka razy testy, bo się martwilyscie, czy to na pewno, czy kreska ciemniejsza, itd. Przestrzegam przed robieniem testów z różnych firm. Ja robiłam wszystkie z Rossmanna, facelle strumieniowe. Blada mi się pojawiła 13 dpo, jakiś tydzień przed okresem (!), a dzisiaj w środku dnia ta testowa jak widzicie jest ciemniejsza niż kontrolna. A z rana zrobiłam płytkowy pink test super czuły. Jak wygląda? No kiepsko, a jeszcze jak zalany... Beta dobrze przyrasta (135%/48h), dzisiaj mam równo 3500, a widzicie same. Jak jesteście nastawione tak jak ja na robienie kilku pod rząd, to tylko tej samej firmy, szkoda nerwów
DziękujęLubię te testy z rossmana No i gratulacje
Przed chwilą byłam na bhc, jestem dobrej myśli [emoji846]
Dziewczyny co o tym myślicie ? Test z krwi Zobacz załącznik 1242329