Mała.czarna
Fanka BB :)
Prywatnie zrobisz w laboratorium bez problemu.Przez te szczepienia teraz ciężko się dostać, umawianie telefoniczne a nikt nie odbiera. Ginekologa dopiero mam 15 marca
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Prywatnie zrobisz w laboratorium bez problemu.Przez te szczepienia teraz ciężko się dostać, umawianie telefoniczne a nikt nie odbiera. Ginekologa dopiero mam 15 marca
Negatywny jak dla mnie. Jeśli Ty coś widzisz, powtórz z porannego moczu.Co myślicie ?
Przez te szczepienia teraz ciężko się dostać, umawianie telefoniczne a nikt nie odbiera. Ginekologa dopiero mam 15 marca
I jak tam?Co myślicie ?
No nic nie poradzę, że ja widzęGdzie?
No właśnie prywatnie próbuję się dostać. Pierwszeństwo mają wymazy na covid. Umawianie innych badań telefonicznie, a nie odbierają. Ginekologa zresztą też mam prywatnie bo na NFZ nie chcą podjąć się prowadzenia, przez to, że mam trombofilie. A dzisiaj po południu zrobiłam drugi test dla pewności i myślę, że jak najbardziej jest ciąża.A prywatnie? Nie powinno być raczej problemu z dostaniem się, a koszt kilkudziesięciu złotych.
No właśnie prywatnie próbuję się dostać. Pierwszeństwo mają wymazy na covid. Umawianie innych badań telefonicznie, a nie odbierają. Ginekologa zresztą też mam prywatnie bo na NFZ nie chcą podjąć się prowadzenia, przez to, że mam trombofilie. A dzisiaj po południu zrobiłam drugi test dla pewności i myślę, że jak najbardziej jest ciąża.
No tak tu już widac? Bierzesz jakies leki? Acard lub heparyna skoro masz trombofilie?No właśnie prywatnie próbuję się dostać. Pierwszeństwo mają wymazy na covid. Umawianie innych badań telefonicznie, a nie odbierają. Ginekologa zresztą też mam prywatnie bo na NFZ nie chcą podjąć się prowadzenia, przez to, że mam trombofilie. A dzisiaj po południu zrobiłam drugi test dla pewności i myślę, że jak najbardziej jest ciąża.
No właśnie prywatnie próbuję się dostać. Pierwszeństwo mają wymazy na covid. Umawianie innych badań telefonicznie, a nie odbierają. Ginekologa zresztą też mam prywatnie bo na NFZ nie chcą podjąć się prowadzenia, przez to, że mam trombofilie. A dzisiaj po południu zrobiłam drugi test dla pewności i myślę, że jak najbardziej jest ciąża.
Acard. W pierwszej ciąży clexane 0,4 ale na to muszę dostać receptęNo tak tu już widac? Bierzesz jakies leki? Acard lub heparyna skoro masz trombofilie?