Dziś na bank coś jest z ciśnieniem bo jak nigdy miałam problem ze wstawaniem i wszystko wolno mi szło...pewnie humorek wywołany hektopascalami
Ja wczoraj zrobiłam porządki w szafie, poukładałam wszystko i mam parę fajnych rzeczy do sprzedania dziewczynki: jasne garnitury damskie (spodnie plus marynarka), mam torebkę i parę sweterków...chętni??to podeślę foty na priw:-)
A propos zupek to ja gotuję koperkową i będę zaraz zabierała się za pierogi z jagodami:-)
A jeśli chodzi o prezenty to widziałąm coś fajnego, dziś nawet oglądałam, dla dzieci już może w wieku szkolnym - w Jysk na przecenie są takie drewniane zabawy logiczne np.drewniane sudoku, szachy, albo chińska gra..bardzo fajnie wygląda , ponadczasowe i w przystępnej cenie...ja napewno ze 2 pozycje kupię z tych rzeczy pod choinkę:-)
madzienka no szkoda, ze nie było spotkanka dziś....ale ja dziś kiepsko się czułam , dlatego pisałam że nie przyjdę...ale poszłam na spacer przewietrzyłąm się, poleżałąm pod kocykiem i już lepiej....
ehh...pierożki muszę zrobić...chyba się za nie zabiorę teraz, zeby na Na Wspólnej mieć już czystą kuchnię i pachnące pierożki