reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

A ja przed chwilą pogadałam z moim mężem przez internet. Oglądaliśmy "wspólnie" filmik z usg i klikaliśmy do siebie. Nie miał za dużo czasu więc tylko prosił o momenty gdzie widać siusiaka. Koniecznie chciał się upewnić, że na pewno drugi syn będzie. :laugh2::laugh2::laugh2: Śmieszni Ci faceci.

Fogia śliczne suwaczki
a dziękuję bardzo. :-D:-D:-D ja tak lubię zmiany.....:-D:-D

reklama
Fogia superaste suwaczki :-D:-) maleństwo sliczne :-D:-D

Madzienka zastała mnie jeszcze w łóżku hehehhe
wczoraj jak uśpiłam Gabi myślałam że jest wcześniej obejrzeliśmy z mężem zaplanowany na wieczór film ja patrzę na zegarek a tu po 2 :laugh2:

nad ranem słyszałam jak Gabi kwękała to mąż ją przyniósł do nas ... a Mała obudziła mnie buziaczkami 9:05 :-):-):-):tak::tak::tak::tak:

kochane dziecko :tak::tak::tak:

co do pogody to hmmm wszędzie piszą zę ma być słoneczko więc niech szybko wychodzi!!!

ja i tak muszę iść do PLAZY

muszę kupić prezent dla 9latki na urodziny doradzicie coś?????

tak sobie myślałam że może jakiś zestaw do robienia biżuterii ?? a może scrabble junior ?? tylko obawiam się że w scrabble nie będzie miał z nią kto grać ....

co teraz jest na czasie w tym wieku ??
kucyki pony ?? lalki ??

Witajcie, dawno mnie tu nie było... tyle nadrabiania i nawet nie próbuję pisać że to zrobię bo na serio jakoś ostatnio czasu na wszystko mi brak... ale pochwalę się - wreszcie sie zabrałam za sterty ubrań i zrobiłam no prawie zrobiłam już z nimi porządek! więc już widać prostą...

a co do dziś -i co dziewczynki robimy... pogoda chyba kiepsko wygląda :(

Ja też chyba do plazy będę musiała się wybrać - muszę kupić Julkowi portki...

no i kawki mi się chce... :)

Hej dziewczynki
u nas dziś już raczej pochmurnie. :dry:
Filipek nie poszedł jednak do przedszkola, w nocy posmarkiwał i pokaszliwał więc go nie puściłam. A teraz już gania po domu i ani kataru ani kaszlu nie widać. No ale nic, do czwartku posiedzi w domu, w środę mają przyjechać moi rodzicie to się z nimi zobaczy, a w czwartek idę z nim do dentysty na 12. Tak więc jeżeli coś się tam kluje w tym gardziołku to może mu przejdzie do tego czasu.

a dziękuję bardzo. :laugh2: Koleżanka ze styczniówek 2007 stwierdziła, że jest podobny do Filipka. :tak:
A co do tego prezentu to może faktycznie zdecyduj się na ten zestaw do robienia biżuterii. W smyku widziałam różniaste i było coś o ozdabianiu ubrań jakimiś cekinami czy innymi świecidełkami. Nie zagłębiałam się za bardzo w temat ale myślę, że coś sensownego uda Ci się znaleźć.

Miłego spotkania girls! :sorry:

UDANEGO SPOTKANIA LASKI!!!:tak::tak::tak:

Martusia z tego co wiem to najwcześniej po 14stym tygodniu można określić płeć przez usg ;)

misia Gabi może się wózkiem podzielić bo większość spaceru pewnie pokonamy na nóżkach :-D:-D
GRATULACJE DLA NATKI pyszna ziupka zdrowa ziupka :-D

spadam do mężulka :-)

do jutra dziewczynki o 11:00 pod wejściem do saskiego:-):-):-):-):-):-)

hmm...za późno zajrzałam:-:)-(już nie zdążę na spotkanie:no:zaraz więc jadę do kota:confused2::confused2:
pewnie, że zdrowa zupka, bo przez mamę zrobiona;-);-):-D:-D

Madzienka zastała mnie jeszcze w łóżku hehehhe
wczoraj jak uśpiłam Gabi myślałam że jest wcześniej obejrzeliśmy z mężem zaplanowany na wieczór film ja patrzę na zegarek a tu po 2 :laugh2:

nad ranem słyszałam jak Gabi kwękała to mąż ją przyniósł do nas ... a Mała obudziła mnie buziaczkami 9:05 :-):-):-):tak::tak::tak::tak:

kochane dziecko :tak::tak::tak:

co do pogody to hmmm wszędzie piszą zę ma być słoneczko więc niech szybko wychodzi!!!

ja i tak muszę iść do PLAZY

muszę kupić prezent dla 9latki na urodziny doradzicie coś?????

tak sobie myślałam że może jakiś zestaw do robienia biżuterii ?? a może scrabble junior ?? tylko obawiam się że w scrabble nie będzie miał z nią kto grać ....

co teraz jest na czasie w tym wieku ??
kucyki pony ?? lalki ??

hmmm...ja niestety się nie orientuję, ale zestaw do makijażu brzmi super:tak:

fogia świetne suwaczki!!!!

reklama
U mnie wychodzi słoneczko:eek::eek::eek: mówiłam że o 11.15 będzie już słonecznie:-D:-D:-D

Misia niestety spotkanie nie doszło do skutku, przestraszyłyśmy się tych chmur i szarości za oknem:laugh2::laugh2::laugh2:

Do góry