reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

aluśka no naprawdę zaraz dostaniesz w tyłek za dzwiganie
fogia kochany Fifi z tym "pofikaj"
izka zdrówka dla Karola, z przychodnią nie pomogę, ja mam na czechowie
sundey ja nie chcę ci nic doradzać, ani broń boże wpływać na twoją decyzję, po prostu po swoich doświadczeniach nie kupiłabym samochodu z tak dużym silnikiem i z takim przebiegiem, ba swojego jak byśmy wiedzieli ile będziemy musieli dołożyć nie kupilibyśmy:no: najlepiej podjechać do jakiegoś serwisu diesla i popytać o dany model, ewentualnie tam sprawdzić

reklama
Dziewczynki pierożki zrobione, są pyyszneee!!

teraz czekam aż M. wróci z pracy....

Nastałam się przy wałkowaniu i klejeniu pierożków więc czas na zasłużony odpoczynek...

Będę oglądała Usta usta a potem Wojewódzkiego....

Spokojnego wieczorku i kolorowych snów dziewczyny!!

maltanka ja rozumiem,bo pamietam jak pisalas o ciaglych naprawach:-( a wy jaki macie silnik?i i jaki przebieg był jak kupowaliście??
izka zdrówka dla synka!!! ja niestety nie pomoge z pediatrą.:-(

martyna to podrzuć pierożków :-)
sundey nasz jest 2,5 tdi, przejechane miał 180.000 na liczniku, ale ma więcej, wiem bo sprawdzaliśmy, też był sprowadzany z niemiec, a niemcy nie kupują samochodów żeby się na nich przyglądać:no: mają po czy jeździć i auto z 2001 roku jak piszą, że na około 200.000 to pewnie cofany, aczkolwiek niekoniecznie, najlepiej to sprawdzić

a u nas bez zmian, bez wzgledu na podane środki Mikołaj dalej budzi się i płacze w nocy dziś od 4 nie spimy, ja o 7 pojechałam do racy ledwie łaząca a moje chłopaki połozyli się odsypiać:confused2::confused2: i zawsze to ja mam najgorzej:confused2::confused2::confused2: no ale pozostaje więc przeczekać cierpliwie i miec nadzieję że moje dziecko szybko dorośnie do tr=egożeby spokojniej spać
oj nie zazdroszczę Ci tych nieprzespanych nocek:no: mam nadzije ze one szybko Wam minął:sorry:
Mieszkamy na Felinie.
A u mnie dzis pierogi - przywiozłam od mamy :tak: tylko musze czekac na P bo zostały w samochodzie a dzis niestety później wraca do domku
to tak jak moja siorka może sie gdzieś minęłyście na osiedlu;-)
z wyglądu bardzo ładny:tak:
już dawno to proponowałam ale jakieś takie nieufne jesteście:-D:-D:-Dktora z mam chętna podzielic sie numerem prosze wysłac mi na pw ja zrobie liste i podam zainteresowanym zgoda???
wysłałam na pw:rofl2:
aluśka dużo zdrówka, oby antybiotyk szybko zadziałał i żeby Cię tak nie męczyło to choróbsko.

Ja zabiegana- chodzę na szkolenie do firmy w której będę pracowała, jest fajnie ale dużo nowych rzeczy do zapamiętania:rofl2: Mam nadzieję że dam sobie radę.:baffled:.
dzieki Kochana:-) gratuluję szkolenia:tak::tak:
paranoja czego to jeszcze nie wymyślą:wściekła/y::no:
Karlita fajnie ze zakupki udane mialaś:-) Czekam jutro na relacje z usg:tak::tak:
A ja byłam pod Saskim o 11 a tu nikogo nie było :szok::sorry: żadnych brzuchatek i większego grona z wózkami ...
Wczoraj wyszłyśmy z Ala na spacer a mój P zadzwonił że może pojechalibyśmy do Łęcznej do moich rodziców (już od dwóch tyg jechaliśmy i jakoś czasu nie było, mieliśmy do załatwienia jedną sprawę) więc od razu ze spaceru pojechaliśmy i nie miałam internetu. A dziś bezpośrednio z Łęcznej pojechałyśmy pod Saski. A tu nikogo nie ma ...:no: :-)
szkoda ze spotkanko nie wypaliło:baffled:
Zaczynam kombinowac pomysly na prezenty na gwiazdke juz, bo jak wezmiemy kredyt to nie bedzie nas stac zeby kupic wszystkie naraz-tzn dla dzieciakow a mam ich w najblizszej rodzinie 4(nie licze mojego). Bo dla doroslych nie kupujemy-na szczescie!!!!:-)
u nas też jest tak że tylko dla dzieci prezenty na gwiazdkę się kupuję no ale tych dzieci też trochę jest dlatego duzo wcześniej staram sie uporać z prezentowymi zakupami :confused2:
Witajcie, dawno mnie tu nie było... tyle nadrabiania i nawet nie próbuję pisać że to zrobię bo na serio jakoś ostatnio czasu na wszystko mi brak... ale pochwalę się - wreszcie sie zabrałam za sterty ubrań i zrobiłam no prawie zrobiłam już z nimi porządek! więc już widać prostą...
Dobrze ze już sie prawie uporałaś z tym porzdkowaniem ubrań:tak:
to teraz wracaj do nas szybciutko bo smutno bez Ciebie:sorry2:
podoba mi się Krystian i Mateuszek (ale mamy już Matiego w bliskiej rodzinie) tym Maksymem to mnie zaskoczyłaś, a jak się je zdrabnia, Maks/Max?
szczerze powiedziawszy to nie mam zielonego pojęcia jak sie to imie Maksym zdrabnia:-p ale takie imię chce dać swojemu synkowi chrzestna Amandzie ktora też zostanie tak jak Ty mamą styczniową 2010;-)
Ma termin na 12.01 ale po cichu liczę ze się załapie ze mną na grudzień:-D:-D

izka zdroa=wka dla Karolka:tak: a z pediatra to tez nie pomoge my chodzimy na Hipoteczną a to niedaleko Krakowskiego;-)

ja tez uciekam bo juz ledwie na oczy widzię;-);-)
kolorowych snów zyczę

grzeczna dziewczynka z Amandy:tak::tak::tak:ty też bądź i nie dźwigaj:-p:-p:-p
staram sie ale dziś mi nie wyszło:zawstydzona/y:
aluśka no naprawdę zaraz dostaniesz w tyłek za dzwiganie
oj przydałby sie z rana przed zrobieniem tych zakupów taki porządny klaps:sorry:
Dziewczynki pierożki zrobione, są pyyszneee!!
smaka mi narobiłaś na pierogi:eek: chyba jutro odwiedzę garmażerkę:-p
Izka dużo zdróweczka Twojemu karolkowi życzę:tak::tak:
A co do pediatry to również nie mogę pomóc bo my na Koryzonową do Farmedu chodzimy:sorry:

reklama
Witam z rana!!! Ja dzisiaj na 12 wiec moglabm w koncu soboe pospac, ale zaraz musze sie szybko ogarniac bo ma chodzic gazownik sprawdzac instalacje przed zima. Jakieś sniadanko i kawka oczywiscie- jesli mi M zostawil troche mleka, wczoraj pil szklanke za szklanka.

sundey nasz jest 2,5 tdi, przejechane miał 180.000 na liczniku, ale ma więcej, wiem bo sprawdzaliśmy, też był sprowadzany z niemiec, a niemcy nie kupują samochodów żeby się na nich przyglądać:no: mają po czy jeździć i auto z 2001 roku jak piszą, że na około 200.000 to pewnie cofany, aczkolwiek niekoniecznie, najlepiej to sprawdzić

No to wyobraz sobie, ze wszystkie samochody ktore nas interesowały miały na przebiegu 170.000 , 180.000 (a 2001.2002r.) to na bank były cofane liczniki. Masakra-najlepiej kupowac nowe albo od znajomego ktory kupil jako nowy w salonie. Jak dla mnie marzenie!:-( I jeszcze my dlatego tez nie chcemy kupowac w komisie bo tam juz od progu czuje sie "cwaniactwo-naciagactwo":-(

fogia bidulko-kochana!!!maluszek nie dawał Ci spać???caluski!:-)

Do góry