reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

widzicie dlatego trzeba wymienić się numerami !!

Biedonka przykro mi ze tak wyszło ja nawet byłam w pobliżu o tej porze bo w Plazie ... więc gdybym wiedziała to bym przyszła pod saski ....

maltanka jakie ustawy przerabiasz ??

nic się nie stało bo my miałyśmy praktycznie po drodze - P zaparkował pod Plazą (niedaleko Plazy pracuje i jak skądś wracamy i jest ładna pogoda to jedziemy z nim, pochodzimy z Ala po mieście i wracamy autobusem) więc tak czy inaczej byłyśmy w okolicy

reklama
Pomidorowka zrobiona, jeszcze ryz sie ugouje i zupa jest:-) Kupilam przeciez pomidorowy (zamiast koncentratu) i jest suuper:-)
biedronka szkoda,że tak wyszło, a przypomnij mi gdzie mieszkasz?tzn w ktorej cześci lbn???

Wiecie co jest dopiero wtorek a ja czuje sie jakby bylo czwartek-taka jest zmeczona:-( nie wiem co mi jest, niby robie to samo w pracy,ale....... jakos dziwnie:-(

Zaczynam kombinowac pomysly na prezenty na gwiazdke juz, bo jak wezmiemy kredyt to nie bedzie nas stac zeby kupic wszystkie naraz-tzn dla dzieciakow a mam ich w najblizszej rodzinie 4(nie licze mojego). Bo dla doroslych nie kupujemy-na szczescie!!!!:-)

Pomidorowka zrobiona, jeszcze ryz sie ugouje i zupa jest:-) Kupilam przeciez pomidorowy (zamiast koncentratu) i jest suuper:-)
biedronka szkoda,że tak wyszło, a przypomnij mi gdzie mieszkasz?tzn w ktorej cześci lbn???

Mieszkamy na Felinie.
A u mnie dzis pierogi - przywiozłam od mamy :tak: tylko musze czekac na P bo zostały w samochodzie a dzis niestety później wraca do domku

Mieszkamy na Felinie.
A u mnie dzis pierogi - przywiozłam od mamy :tak: tylko musze czekac na P bo zostały w samochodzie a dzis niestety później wraca do domku

o to niedaleko:)) ja na DM majdanka:)

heloł
nic nie odpiszę bo nie czytałam humor jakiś taki do d...:sorry:
biore się zaraz za przeglądanie szfgy i wywalanie ubranek:confused2:

mi tez by sie przydało zrobienie remanantu w szafie hani:)) ale brak czasu i checi

na dodatek cos mi w szyje "wlazło" i ruszyc glowa nie moge

M poszedl po kebaba a ja siedze z hania

szkoda ze spotkanie nie wyszło, ale tez rano myslalam ze bedzie padac:))

milego wieczoru

heloł
nic nie odpiszę bo nie czytałam humor jakiś taki do d...:sorry:
biore się zaraz za przeglądanie szfgy i wywalanie ubranek:confused2:
Dziś na bank coś jest z ciśnieniem bo jak nigdy miałam problem ze wstawaniem i wszystko wolno mi szło...pewnie humorek wywołany hektopascalami:-D:-D:-D
Ja wczoraj zrobiłam porządki w szafie, poukładałam wszystko i mam parę fajnych rzeczy do sprzedania dziewczynki: jasne garnitury damskie (spodnie plus marynarka), mam torebkę i parę sweterków...chętni??to podeślę foty na priw:-)
Antuanet24 pochwal się gdzie to się tak szkolisz?i gdzie będziesz pracowała?hmm?:-):-)

sunday_ tak jak wcześniej pisałam, dziś pogoda chyba dałą się wielu z nas we znaki, mimo , że popołudnie pogodne było:-)
A może to już przesilenie letnio jesienne?
Dzieciaczki bardzo dają popalić w pracy?
A propos zupek to ja gotuję koperkową i będę zaraz zabierała się za pierogi z jagodami:-)
A jeśli chodzi o prezenty to widziałąm coś fajnego, dziś nawet oglądałam, dla dzieci już może w wieku szkolnym - w Jysk na przecenie są takie drewniane zabawy logiczne np.drewniane sudoku, szachy, albo chińska gra..bardzo fajnie wygląda , ponadczasowe i w przystępnej cenie...ja napewno ze 2 pozycje kupię z tych rzeczy pod choinkę:-)

maltanka a co to za ustawy?nad czym ślęczysz?:-)

madzienka no szkoda, ze nie było spotkanka dziś....ale ja dziś kiepsko się czułam , dlatego pisałam że nie przyjdę...ale poszłam na spacer przewietrzyłąm się, poleżałąm pod kocykiem i już lepiej....

ehh...pierożki muszę zrobić...chyba się za nie zabiorę teraz, zeby na Na Wspólnej mieć już czystą kuchnię i pachnące pierożki:-D:-D:-D

widzicie dlatego trzeba wymienić się numerami !!

już dawno to proponowałam ale jakieś takie nieufne jesteście:-D:-D:-Dktora z mam chętna podzielic sie numerem prosze wysłac mi na pw ja zrobie liste i podam zainteresowanym zgoda???

Kurcze, dopiero teraz doczytałam, już za późno abym do Was dołączyła na spotkanko - szkoda:(

A do BUGI się któraś wybiera dziś popołudniu???
A może jutro???

Idę zjadać śniadanko - jakiś leniwy poranek mamy, miłego dnia:)

Iza w Bugi popołudniami tłumy...my raczej rano odwiedzamy to miejsce!!!:tak::tak:

madzienka fotki z basenu super. Ale najważniejsze że Jula zadowolona!

Ja zabiegana- chodzę na szkolenie do firmy w której będę pracowała, jest fajnie ale dużo nowych rzeczy do zapamiętania:rofl2: Mam nadzieję że dam sobie radę.:baffled:
Kuba już wyzdrowiał ale narazie kilka dni daruję sobie spotkania z innymi dzieciaczkami. Teraz lecę nadrobić pranie i ogarnąć chałupkę póki mały śpi. Miłego dzionka.:-)

Jula to zawsze zadowolona jak ma wodę dookoła:-D:-D:-D:-Da mama zafascynowana tamtejszymi warunkami....

Antuanet chwal się gdzie będziesz pracowała....super
Juz tak na pełny etat...od kiedy to jeszcze może razem do bugi wyskoczymy???

Masakra:-:)-:)-:)-:)-(

Madzienka fajnie że jesteście zadowoleni z basenu

A ja byłam pod Saskim o 11 a tu nikogo nie było :szok::sorry: żadnych brzuchatek i większego grona z wózkami ...
Wczoraj wyszłyśmy z Ala na spacer a mój P zadzwonił że może pojechalibyśmy do Łęcznej do moich rodziców (już od dwóch tyg jechaliśmy i jakoś czasu nie było, mieliśmy do załatwienia jedną sprawę) więc od razu ze spaceru pojechaliśmy i nie miałam internetu. A dziś bezpośrednio z Łęcznej pojechałyśmy pod Saski. A tu nikogo nie ma ...:no: :-)
Zmykam dać Ali obiadek bo właśnie co wróciłyśmy

Biedroneczko sorki jakoś mi głupio:zawstydzona/y:...ale myślałam że jak nie odezwałaś się to Was dzisiaj nie będzie...a z nami tak to juz jest...ja byłam spakowana....

Zaczynam kombinowac pomysly na prezenty na gwiazdke juz, bo jak wezmiemy kredyt to nie bedzie nas stac zeby kupic wszystkie naraz-tzn dla dzieciakow a mam ich w najblizszej rodzinie 4(nie licze mojego). Bo dla doroslych nie kupujemy-na szczescie!!!!:-)

Sunday ja pomidorówkę gotuję z pomidorów ze słoika jest pyszna....

A co do prezentów to ja już tez powoli kupuje, a wymyśliłaś coś fajnego....:baffled:

Dziś na bank coś jest z ciśnieniem bo jak nigdy miałam problem ze wstawaniem i wszystko wolno mi szło...pewnie humorek wywołany hektopascalami:-D:-D:-D
Ja wczoraj zrobiłam porządki w szafie, poukładałam wszystko i mam parę fajnych rzeczy do sprzedania dziewczynki: jasne garnitury damskie (spodnie plus marynarka), mam torebkę i parę sweterków...chętni??to podeślę foty na priw:-)

A propos zupek to ja gotuję koperkową i będę zaraz zabierała się za pierogi z jagodami:-)
A jeśli chodzi o prezenty to widziałąm coś fajnego, dziś nawet oglądałam, dla dzieci już może w wieku szkolnym - w Jysk na przecenie są takie drewniane zabawy logiczne np.drewniane sudoku, szachy, albo chińska gra..bardzo fajnie wygląda , ponadczasowe i w przystępnej cenie...ja napewno ze 2 pozycje kupię z tych rzeczy pod choinkę:-)

madzienka no szkoda, ze nie było spotkanka dziś....ale ja dziś kiepsko się czułam , dlatego pisałam że nie przyjdę...ale poszłam na spacer przewietrzyłąm się, poleżałąm pod kocykiem i już lepiej....

ehh...pierożki muszę zrobić...chyba się za nie zabiorę teraz, zeby na Na Wspólnej mieć już czystą kuchnię i pachnące pierożki:-D:-D:-D

Super że samopoczucie poprawiło się....

A co do spotkania to tez bardzo żałuję...

Kiedy planujemy następne??

reklama
U mnie wychodzi słoneczko:eek::eek::eek: mówiłam że o 11.15 będzie już słonecznie:-D:-D:-D

Misia niestety spotkanie nie doszło do skutku, przestraszyłyśmy się tych chmur i szarości za oknem:laugh2::laugh2::laugh2:

hehe, to mi się udało:tak::tak:

brak słów:wściekła/y::wściekła/y::angry::angry::angry:

antuanet zmieniasz pracę? ja siedzę nad ustawami:baffled:
karlita:sorry: na razie trzymam ubranka...na wsi;-)

takie rzeczy to tylko w Polsce, ręce opadają:angry:

misia PW!!!!!;-)

odpisałam:tak::tak:

Sprzedam! BMW3 e46. 2001 Rok!! (1227499406) - motoAllegro fajny??:-)

biedronka na szczescie nie jest gorąco, bo bys juz miala po pierogach:-)

z wyglądu super:tak:

a o samorządzie województwa i takie tam...

sundey ty już o prezentach:sorry: co do samochodu to patrząc po przebiegu i pojemności silnika dorzuć jeszcze z 5000 do tego na remont silnika + rozrząd do wymiany, bo to w każdym się zmienia:sorry:

słuszna uwaga:tak:;-)

już dawno to proponowałam ale jakieś takie nieufne jesteście:-D:-D:-Dktora z mam chętna podzielic sie numerem prosze wysłac mi na pw ja zrobie liste i podam zainteresowanym zgoda???

ja mogę podać, tylko nie wiem, czy się przyda skoro niebawem wracam do pracy:baffled::baffled::sorry::sorry:

Do góry