reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy są na forum przyszle mamy z Piły???wlkp??

Moniczko! Ale pięknie Wituś sobie radzi... śliczne zdjęcia!!!
A fotka w podpisie to chyba zrobiona przy placu zabaw? ;-);-)

Z tego co wiemy, to "nasz" domek wynajęty jest do końca maja, ale faktycznie rzadko ktoś w nim bywał. Nasze plany budowlane na rrazie w zawieszeniu, bo nie wiemy, ile będziemy mieć pieniędzy co miesiąc - mam nadzieję że dość aby podjąć decyzję o budowie, bo chcielibyśmy mieć swoje gniazdo nawet jeżeli czasowo będziemy poza Wawą.

Jeszcze nie urodziłam...... czuję się jak słonica i w ogóle wszystko doprowadza mnie albo do wściekłości, albo do łez. Chciałabym, aby ten stan już się skończył! Pochodzę "na wolności" do 10 dni po terminie czyli do 27 maja, ale mam nadzieję, że jednak wcześniej urodzę... chociaż się na to nie zanosi.
A o przeprowadzce na razie nie myślę.... będzie trudno... ale chcę być z mężem całą rodzinką. Jest teraz tyle innych spraw, które mnie przytłaczają, że przeprowadzka jest jedną z takich, o których wolę nie myśleć hihi

Aneczko, ale fajnie, że macie nowe auto.... ja też bym chciała! (głównie chodzi mi o klimatyzację....) Jak się czujesz?

reklama
Olu, twarda sztuka z ciebie, a raczej z twojej dzidzi :tak::-D:rofl2:;-) Jeszcze trochę i będziecie razem, ale nie w dwupaku ;-) Odpoczywaj dużo i faktycznie odlóż wszystkie trudne sprawy na potem. Teraz masz inne zadanie ;-)

Ania, masz super autko :tak: Fajnie też, że choć na parę dni poprawiła się wam pogoda. A z tym festynem to nie martw się ... zabierz dzieci na festyn i z głowy ;-) Chcialabym kiedyś być na takim oryginalnym festynie szantowym :tak: Zresztą nie tylko ja, bo mój mąż też ;-):-D

A moje zdjęcie w podpisie zrobione było w szczerym polu ... rzepaku :-D:-D:-D:-D

Witam,jestem tu pierwszy raz:-)
Mieszkam w Pile i czekam na moją niunię która ma przyjść na świat 11 czerwca 2008:-D a więc tuż, tuż.............................

WItam, witam pilankę z Piły:)

Monika zapraszam do Cobh! :)

Olu cichutko zazdroszę, że się trzymasz w kupie, ja od kilku dni miałam bóle i brzuch mi twardniał, ale już drugi dzień jest dobrze. Jeszcze bardziej się oszczędzam, choć ja tak nie lubię, bo czułam się wczesniej dobrze i chciałabym wszystko robić... Ale to se ne da jak to sąsiedzi by powiedzieli:( W domu udogodnienia jak dla niepełnosprawnej... ale żeby tylko skuteczne było, bo tu nie ma co liczyć na jakieś podtrzymywanie czy zatrzymywanie akcji porodowej... jak się zacznie przed terminem to się rodzi i tyle... tak przynajmniej mówią, choć mi się w to wierzyć nie chce!!
Wcinamy dziś placuszek z truskawkami.

Czymajcie się i miłej niedzieli życzę, a potem udanego tygodnia:) Mam nadzieję, że dla nas będzie wyjątkowo szczęśliwy i w środę odbierzemy nasze super autko i nic nas w nim nie zaskoczy, a jak zaskoczy to tylko pozytywnie!! :)

Pilanka z Cobh :)

Witam wszystkie mamy pilanki
dopiero zaczynam pisownie na forum
mój Szymonek ma przyjśc na świat 16 lipca, ale chyba mu sie troche śpieszy i może przyjść szybciej.
Serdecznie pozrdawiam wszyskich

Witam kolejną oczekującą mamusie:)) Lidka80 już wiesz czy to będzie dziewczynka czy chłopiec? Trzymaj się i czekaj cierpliwie na swoje maleństwo:))

Ps.co to jest Cobh?:zawstydzona/y:

I ja witam nową przyszłą pilską mamusię:)

Cobh to takie małe miasteczko na południu Irlandii. Mało kto o nim słyszał, a to jednen z portów w dziewiczym rejsie Titanica... (choć wtedy miasteczko nazywało się Queenstown)

Często przypływają tu inne liniowce - tu na zdjęciu Independance Of The Seas.

gril%20i%20statek%20023.jpg

Z autem mamy takie jaja, że szok... tzn. jeszcze go nie mamy... ale mam nadzieję, że wreszcie mieć będziemy... bo ja już się doczekać nie mogę.
Julka - bidulka - gorączkuje, ale to na szczęście ostatnia piątka - od wczoraj 38,5 schodzi trochę po nurofenie i wraca jak bumerang :(
A Marta wesoła jak zawsze!
Ja czuję się świetnie. Dziś uprawiam sporty przy praniu - na zmianę słońce i deszcz więc wystawiam pranie i chowam do domu - już chyba trzeci raz... :-) Ot, taka właśnie irlandzka pogoda - deszcz -słońce - deszcz - słońce...

Aaaaa i kupiłam super ciuszki ciążowe - oczywiście w promocji:) Super mieć rozmiar 8! Zawsze zostaje coś na wyprzedaż i można się obłowić za grosze :)

Aneczko, Ola już się nie trzyma kupy ;-) 23 maja urodziła synka Mikołajka. Mały ma żółtaczkę i są w szpitalu na naświetlaniach. A Ola czuje się dobrze. Maz Maksio uradowany :-D Ale jak Ola tu zajrzy to się na pewno będzie chwalić :tak::-D

Witam,jestem tu pierwszy raz:-)
Mieszkam w Pile i czekam na moją niunię która ma przyjść na świat 11 czerwca 2008:-D a więc tuż, tuż.............................

Witaj, faktycznie mało czasu wam zostało. Jak się czujesz? Wiesz co nosisz pod serduszkiem?

Witam wszystkie mamy pilanki
dopiero zaczynam pisownie na forum
mój Szymonek ma przyjśc na świat 16 lipca, ale chyba mu sie troche śpieszy i może przyjść szybciej.
Serdecznie pozrdawiam wszyskich

Witam cię Lideczko ;-):-D Nareszcie cię tu widzę! :-D:-D:-D:-D Jak się czujesz? Jak mały Szymonek? Mam nadzieję, że oszczędzasz się na maxa ;-)

reklama
Pod serduszkiem noszę dziewuszkę:-). Dziś byłam na wizycie u ginekologa i niunia waży około 3200g. Czuję się w miarę dobrze, chociaż już mnie to wszystko bardzo męczy....z utęsknieniem czekam na tą chwilę.......
Pozdrawiam wszystkie forumowiczki.

Do góry