miliaa- już wróciłam,byliśmy tak tylko na weekend expresowo, Londyn ma świetny klimat, niestety wyprzedaże zaczynają się dopiero za tydzień,więc ceny były powalające i kupiłam sobie tylko spodnie i sukienkę,za to dzieciom kupiłam bardzo dużo ubranek jest taka marka Early Days która jest mega tania, 100% bawełna a ubranka śliczne, przykładowo na nasze body 5 zł kosztuje a śpiochy 10 zł,więc 1/3 ceny. Co do porodu to ja też nie chciałam rodzić naturalnie ta cała procedura ICSI tak mnie zmęczyła,że chciałam sobie oszczędzić strachu i bólu a przy dwójce to w ogóle było ryzykowne.
Tere fere- ja szczepię moje maleństwa 6 w 1 Infanrix Hexa tak zaleciła neurolog,że jest najbezpieczniej dla wcześniaków ze względu na niedojrzały układ nerwowy,dodatkowo szczepię na pneumokoki-mam gratis, rotawirusy przegapiłam ,ale tak jak gatto bardzo boję się wszelkich szczepionek a najbardziej tej na Ospę,Odrę i Różyczkę i chyba nie zaszczepię,albo będę opóźniać...Mój synek i córeczka mają problemy z napięciem mięśniowym co oznacza,że ich układ nerwowy nie działa prawidłowo i nie chcę ich obciążać dodatkowo tymi szczepieniami,cały czas słyszę o autyzmie,który wystąpił po szczepieniu a Gabi wg neurolog ucieka wzrokiem,ma szarpane ruchy więc o niego trzęsę się jak galareta :-( Z karmieniem to nie takie proste,co ile karmisz Tymka i w jaki sposób?
Gatto- my też robimy chrzciny 23 czerwca, fajnie wymienimy się później fotkami
Liju- wszystko będzie dobrze, ja też nie miałam objawów a tu taka niespodzianka. Zakuło mnie raz z lewej raz z prawej i to była właśnie implantacja
Sony Sony- często udaje się naturalnie po in vitro,bo coś tam się odblokowuje w organizmie. Ja muszę szczególnie uważać,bo nie planuję więcej dzieci;-)
Tuszka- halo halo, co u Was?