reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można zajść w ciąże mając endometriozę???

Cześć Dziewczyny, czy wiecie coś o inseminacji w endometriozie? Czy któraś z Was miała IUI i zaszła po nim w ciążę? Szukam info o IUI właśnie w endo, ale mało jest takich przykładów ‚z życia’...

Hej, jak miałam 4 podjeścia do IUI, niestety żadne się nie udało. Z perspektywy czasu uważam, że tylko straciłam czas i pieniądze. Zdecydowałam się na iv, udało się za pierwszym razem.

reklama
Cześć Dziewczyny, czy wiecie coś o inseminacji w endometriozie? Czy któraś z Was miała IUI i zaszła po nim w ciążę? Szukam info o IUI właśnie w endo, ale mało jest takich przykładów ‚z życia’...
Wg mojej gin proponowanie inseninacji przy endometriozie to naciaganie na kase.

Dzięki za odpowiedzi :)
No właśnie ja jestem po pierwszej i zastanawiam się czy to kontynuować...
Nieagatka, czyli Twoja ginekolog jest za tym żeby od razu ivf?

Dzięki za odpowiedzi :)
No właśnie ja jestem po pierwszej i zastanawiam się czy to kontynuować...
Nieagatka, czyli Twoja ginekolog jest za tym żeby od razu ivf?
To zalezy od stopnia endometriozy - ja mam III i na szczęście trafilam na szczerych lekarzy, ktorzy od razu mnie oswiecili mowiac, ze nie ma sensu tracic czasu ani pieniedzy. Bylam po porpnieniu i po prawie 2 latach staran. Podeszlam do ivf, udalo sie za pierwszym razem.

Heyka dziewczyny ja również mam torbiel endo mała bo 15mm nabawilam się jej po pierwszej cesarce teraz bez problemu zaszlam w drugą i już mój Skarbek ma 7 tyg także dziewczyny trzymam za was kciuki, ja ciągle kontroluje ca125 oraz robię test ROMA bardziej czuły, ponadto zrobiłam sobie kurację ziołami rosyjskimi w 2 miesiące zmniejszyła mi się o 3mm, później przerwałam bo chciałam zajść w ciążę.

Napisane na LIFETAB_P831X w aplikacji Forum BabyBoom
Cześć, jakie zioła rosyjskie brałaś?

Do góry