reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można zajść w ciąże mając endometriozę???

reklama
Hej Dziewczyny!!
Jej, ale jestescie aktywne :-) to super.
Dziekuje Limonka8721 , dziekujeLiju.
Limonka a gin w pl robil Ci jakies badania? Jak stwierdzil/a ze to jest endo? Bo widzisz ten moj w pl, to stwierdzil tylko po tym ze ona jest, ze rosnie i ze na usg jest czarna taka... Ogolnie jak badal i na nia nacisnal to mnie klulo jak cholira, niezbyt przyjemne.. a tutaj nadal czekam na list... Pojechalabym do pl to wyciac, ale mnie najzwyczajniej teraz na to nie stac.. tez myslalam o takiej symulacji jak zrobilas..
Kurcze, dziewczyny... z tym dziadostwem kazdy dzien jest stresem, nie? Czy tylko ja tak mam? Jade do pracy i sie zastanawiam czy nie peknie po drodze.. Boje sie podnosic czegokolwiek, cwiczyc, nawet na kibelku usiasc :-D moze przesadzam?

Dziewczyny, powiedzcie, czy Wy tez macie takie objawy? jak siadacie czasem to jakbyscie na kolku siadaly? takie klucie? Mnie ona to nawet czasem przy stosunku boli...taki klujaco-rozpychajacy bol
;/

Pozdrawienia Kobitki ! :)

P.S. Limonka, mozesz mi napisac na priv jesli wolisz ile kosztowala Cie ta operacja i gdzie ja mialas? Prosze.

Kasiawr taaa, ja ciagle sralam po gaciach, bo wczesniej stracilam ciaze, wiec jakos taka pelna strachu bylam.

Tere fere dobra lista:tak:
Ja moge tylko dopisac, ze mialam sporo bodziakow z dlugim rekawem zapinanych kopertowo i polspiochy. Jakos mi bylo lepiej zmieniac pieluszke, i z pajacow ale otwieranych miedzy nogami, nie tych od dupki :happy:

Jesli chodzi o butelki to Avent na smoczkach ma napisane cyferki. Na poczatku dziecku podaje sie smoczek 1, potem sukcesywnie 2 itd. Ja na razie jestem na 2ce, mimo, ze juz powinnam przejsc na 3ke.

Gdzie powinnam wkleić ten suwaczek,zeby wyswietlal sie pod kazdym postem?
wchodzisz w USTAWIENIA na gornym pasku po prawej stronie
potem pokazuje ci sie stronka i po lewej stronie masz tabele MOJE USTAWIENIA
klikasz na EDYTUJ SYGNATURE i pokazuje ci sie nastepna stronka
wklejasz link do suwaczka w drugie okienko EDYTUJ SYGNATURE i akceptujesz ZAPISZ SYGNATURE

reklama
Do góry