tere fere- cześć
mój mąż chrapie a ja dopiero teraz mam chwilę na zajrzenie na forum, jestem wyczerpana mówię Ci dwójka dzieci to ciężka charówa!!! Ząbki jeszcze się nie wyżynają,ale ślinią mi się już od 2 miesięcy i ręce pakują do buzi a dziąsełka rozpulchnione,więc mogę się spodziewać pierwszego ząbka w każdej chwili. A jak Tymeczek się miewa? Moje łobuzy mają chrzciny 23 czerwca a ja lecę w w ten weekend do Londynu odpocząć od nich, to mój pierwszy wyjazd będzie bez nich z jednej strony HURRA a a z drugiej-będę się zamartwiać i tęsknić:-(
Sony Sony- gratuluję Ci zdrowego syneczka! Nie wiem czy kojarzysz z forum starających się dziewczynę o nicku olamakota?To moja koleżanka i słuchaj udało jej się zajść naturalnie w ciążę 3 miesiące po nieudanym ICSI jest już po pierwszych genetycznych i wszystko jest ok![tak :tak: :tak:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/yes2.gif)
Milliaa- cudowne wieści,że wszystko się ponaprawiało! Co do brzuszka to mi też się stawiał,więc nospa, Magnes i wit. B6, wszystko będzie dobrze
a co do cesarki to zapisujesz sie do ordynatora szpitala w którym masz rodzić na prywatne wizyty i z nim ustalasz,że ma ci zrobić c/c-tak załatwia to większość osób, w moim szpitalu było też tak,że dla osób po IVF można było poprosić o cesarkę,bo patrzą przychylniej-wiedzą,ze ciąża wystarana i obarczona dużym stresem.
Liju- bardz mocno Ci kibicuję i trzymam kciuki,kiedy robisz test?
Sony Sony- gratuluję Ci zdrowego syneczka! Nie wiem czy kojarzysz z forum starających się dziewczynę o nicku olamakota?To moja koleżanka i słuchaj udało jej się zajść naturalnie w ciążę 3 miesiące po nieudanym ICSI jest już po pierwszych genetycznych i wszystko jest ok
![tak :tak: :tak:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/yes2.gif)
Milliaa- cudowne wieści,że wszystko się ponaprawiało! Co do brzuszka to mi też się stawiał,więc nospa, Magnes i wit. B6, wszystko będzie dobrze
Liju- bardz mocno Ci kibicuję i trzymam kciuki,kiedy robisz test?