reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Kinga ja ci mogę napisać co ja jadłam i mam synków. Myślałam ze niewiele ale jak widać wszystko pod chłopców. Często robiłam chlebek bananowy , jeju banany to u nas schodziły hurtowo. Dużo wołowinki czerwonego mięska. Sosów pomidorowych, ziemniaków. Grille chipsy , fast food, mało warzyw oj malutko jak już to owoce. Śniadanka szybko nawet do 15 minut od otwarcia oczy , duże słodkie wysoko kaloryczne. 5 posiłków dziennie i dużo podjadania niby kęs tu kęs tam ale co chwile coś mielilam w gębie

Luisa, dzięki, no to dajesz mi nadzieję, bo u mnie teraz podobnie:) Przede wszystkim banany. Przed córką banany to były sporadycznie baaaardzo. A teraz codziennie banan i sok bananowy więc liczę, że ta zmiana cos da. Pomidory wcześniej też ale z głową, teraz codziennie i reaguję już na swieże odruchem bleee ale zamieniam na sosy do spagetti i zupy pomidorowe, wiec jakoś daję radę. Ziemniaki- to zawsze i wszedzie lubiłam i lubię nadal tylko teraz to juz kombinuję ciągle, jak nie ziemniaczki to frytki, to placki ziemniaczane, kopytka itp:):):) jak koń pod górę:) i nauczyłam się podjadać, choć to idzie mi najgorzej...

reklama
Marzycielka, potrafisz człowieka podnieść na duchu. Ovu się zbliża, oby cos z tego cyklu było [emoji12]licze, ze Twoje sny sa taka przepowiednia. Spróbuje się może załapać na monitoring.
Hmm, mówisz ze nub chłopczykowy? Ale przecież masz przeczucia ze córka? Cały czas wierze, ze będzie królewna [emoji110]
Miciurka, będzie dobrze. Nie ten cykl to kolejny, wiem ze łatwo nie jest. Tez już mam dosyć tego liczenia,zbijania pH, nawet jak specjalnie diety nie pilnuje. Clomid brałam 3-7dc, ovu byla 17dc, zwykle miałaam w 20dc, ale ostatnio przy vitexie ovu jest OK.15/16dc. Nie wykluczam ze tcu tfu jeśli w tym cyklu nie wyjdzie to tez ruszam z clo.
Szczypiorkowa, ooo już jutro wizyta. Może usłyszysz serduszko. Ale fajnie.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@Luisa ja na diecie od stycznia, a takiej bardzo pod dziewczynkę od lutego dopiero. Suple bedziemy z mężem od połowy lutego. Idziemy na żywioł i próbujemy w marcu (ovu bede miała jakoś 28) co ma być to będzie. Wierzę, ze u góry jest to zapisane już :D

Napisane na LG-H870 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny nie umiem znaleźć odpowiedzi. Ostatnio suplementuje się Wit D i jem masło orzechowe czy to jest na chłopca ?
Co myślicie o współżyciu codziennie od zakończenia okresu do pozytywnego testu owu i koniec. Czy to metoda dziewczynkowa ?

Naomi wiele moich koleżanek tak zaszło w ciąże z dziewczynami. Wiesz wątpię żeby każda mama córki nagle się zakwaszala itp. Raczej w środowisku ciagle aktualna jest metoda z odstępem i dużo moich koleżanek współżyjąc tak ma dziewczynki..

Kinga- za 8 dni testuje chpciaz mysle ze nie trzeba (nieatety cykl so bani) widze po temp :/

Luisa-nie ja tylko zurawine bede brala i pila diet coke w okresie około owu, maz chyba jeszcze na lukrecji posiedzi wykonczy paczke i pokece sama metoda baby dust, z zarcia zakaz wołowiny ograniczyc reszte, juz tak troche męczą mnie te kombinacje

Kruszynka-pojdziesz na wizyre zobaczysz serduszko i bedziesz spokojniejsza :)

Szczypiorkowa-czekamy az Igor pokaze klejnoty na usg[emoji23]
Moj 1 syn to od razu wywalił pokazac co ma [emoji28]

Gosica-dzieki za info nt clomid , bym musiala zobaczyc kiedy u mnie by owu przyszlo po tym cudzie lol..

Noemi-mysle ze to już 50/50 bo duzo nasienia czeka na jajeczko,

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry