reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Kinga ja ci mogę napisać co ja jadłam i mam synków. Myślałam ze niewiele ale jak widać wszystko pod chłopców. Często robiłam chlebek bananowy , jeju banany to u nas schodziły hurtowo. Dużo wołowinki czerwonego mięska. Sosów pomidorowych, ziemniaków. Grille chipsy , fast food, mało warzyw oj malutko jak już to owoce. Śniadanka szybko nawet do 15 minut od otwarcia oczy , duże słodkie wysoko kaloryczne. 5 posiłków dziennie i dużo podjadania niby kęs tu kęs tam ale co chwile coś mielilam w gębie

Luisa, dzięki, no to dajesz mi nadzieję, bo u mnie teraz podobnie:) Przede wszystkim banany. Przed córką banany to były sporadycznie baaaardzo. A teraz codziennie banan i sok bananowy więc liczę, że ta zmiana cos da. Pomidory wcześniej też ale z głową, teraz codziennie i reaguję już na swieże odruchem bleee ale zamieniam na sosy do spagetti i zupy pomidorowe, wiec jakoś daję radę. Ziemniaki- to zawsze i wszedzie lubiłam i lubię nadal tylko teraz to juz kombinuję ciągle, jak nie ziemniaczki to frytki, to placki ziemniaczane, kopytka itp:):):) jak koń pod górę:) i nauczyłam się podjadać, choć to idzie mi najgorzej...

reklama
Marzycielka, potrafisz człowieka podnieść na duchu. Ovu się zbliża, oby cos z tego cyklu było [emoji12]licze, ze Twoje sny sa taka przepowiednia. Spróbuje się może załapać na monitoring.
Hmm, mówisz ze nub chłopczykowy? Ale przecież masz przeczucia ze córka? Cały czas wierze, ze będzie królewna [emoji110]
Miciurka, będzie dobrze. Nie ten cykl to kolejny, wiem ze łatwo nie jest. Tez już mam dosyć tego liczenia,zbijania pH, nawet jak specjalnie diety nie pilnuje. Clomid brałam 3-7dc, ovu byla 17dc, zwykle miałaam w 20dc, ale ostatnio przy vitexie ovu jest OK.15/16dc. Nie wykluczam ze tcu tfu jeśli w tym cyklu nie wyjdzie to tez ruszam z clo.
Szczypiorkowa, ooo już jutro wizyta. Może usłyszysz serduszko. Ale fajnie.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@Luisa ja na diecie od stycznia, a takiej bardzo pod dziewczynkę od lutego dopiero. Suple bedziemy z mężem od połowy lutego. Idziemy na żywioł i próbujemy w marcu (ovu bede miała jakoś 28) co ma być to będzie. Wierzę, ze u góry jest to zapisane już :D

Napisane na LG-H870 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny nie umiem znaleźć odpowiedzi. Ostatnio suplementuje się Wit D i jem masło orzechowe czy to jest na chłopca ?
Co myślicie o współżyciu codziennie od zakończenia okresu do pozytywnego testu owu i koniec. Czy to metoda dziewczynkowa ?

Naomi wiele moich koleżanek tak zaszło w ciąże z dziewczynami. Wiesz wątpię żeby każda mama córki nagle się zakwaszala itp. Raczej w środowisku ciagle aktualna jest metoda z odstępem i dużo moich koleżanek współżyjąc tak ma dziewczynki..

Kinga- za 8 dni testuje chpciaz mysle ze nie trzeba (nieatety cykl so bani) widze po temp :/

Luisa-nie ja tylko zurawine bede brala i pila diet coke w okresie około owu, maz chyba jeszcze na lukrecji posiedzi wykonczy paczke i pokece sama metoda baby dust, z zarcia zakaz wołowiny ograniczyc reszte, juz tak troche męczą mnie te kombinacje

Kruszynka-pojdziesz na wizyre zobaczysz serduszko i bedziesz spokojniejsza :)

Szczypiorkowa-czekamy az Igor pokaze klejnoty na usg[emoji23]
Moj 1 syn to od razu wywalił pokazac co ma [emoji28]

Gosica-dzieki za info nt clomid , bym musiala zobaczyc kiedy u mnie by owu przyszlo po tym cudzie lol..

Noemi-mysle ze to już 50/50 bo duzo nasienia czeka na jajeczko,

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry