reklama
szczypiorkowa12345
Fanka BB :)
Jak sie nie uda?! Musi się udać!!! Wy będziecie łaski z brzuchami tutu a ja Nie po to wyglądam jak wieloryb [emoji23]
* o mnie: 2 córy, 'walczymy' o syna
* o mnie: 2 córy, 'walczymy' o syna
kitqa
@kinga_z1 Logicznego wytłumaczenia nie mam, ale kobiety starające się o poczęcie chłopca też mają zapotrzebowanie na wapń czy magnez maximum to 15% w mg to wygląda tak: wapń 250 - 400 mg, magnez 120 - 200 mg. Czyli to nie jest tak że wcale nie potrzebujemy tych minerałów. A z tego co mi wiadomo dieta chłopczykowa opiera się na proteinach, węglowodanach i minerałach właśnie. A nabiał jest od zwierzęcy, pełnotłuszczowy czyli ma cenne dla nas białko. A białko jest budulcem dla mięśni, a im więcej masz mięśni, tym więcej wytwarzają testosteronu. Więc jeśli zwiększysz spożycie białka, szczególnie podczas wykonywania ćwiczeń, który buduje mięśnie, "mówisz" swojemu organizmowi, że "potrzebujesz" go, aby zrobić więcej testosteronu Pamiętaj, białka i węglowodany = chłopcy, zarówno dla glukozy we krwi, jak i dla testosteronu !!!
A co do gorzkiej czekolady. To nie chodzi o zawarty w niej magnez tylko o tłuszcze nasycone które pomagają zwiększyć podaż testosteronu. i ten nieszczęsny olej palmowy. Te tłuszcze pomagają organizmowi wytworzyć własny cholesterol a 30% lub więcej twoich kalorii powinno pochodzić z tych tłuszczy.
Miciurka czytałam u kobiet które zaplanowały chłopca że u nich dieta trwała 10 tygodni do punktu B. Myślisz, że to nie za długo ? a gdy już zostało tylko 6tyg do starań zwiększały podać niektórych produktów. Będzie dobrze ?
A co do gorzkiej czekolady. To nie chodzi o zawarty w niej magnez tylko o tłuszcze nasycone które pomagają zwiększyć podaż testosteronu. i ten nieszczęsny olej palmowy. Te tłuszcze pomagają organizmowi wytworzyć własny cholesterol a 30% lub więcej twoich kalorii powinno pochodzić z tych tłuszczy.
Miciurka czytałam u kobiet które zaplanowały chłopca że u nich dieta trwała 10 tygodni do punktu B. Myślisz, że to nie za długo ? a gdy już zostało tylko 6tyg do starań zwiększały podać niektórych produktów. Będzie dobrze ?
baby_girl
Hej Kobitki
Cykl mam do dupy jakiś. W zeszłym już mi testy owu wychodziły w tym czasie, a teraz nic, bladziochy. Temp sobie co chwilę skacze do góry, dzisiaj też, więc testy w ciągu dnia będą dalej bladziochy. I jak ja bym miała trafić w te 2-3 dni przed owu, jak wg statystyk powinnam wczoraj zrobić staranka, a w realu owu będzie najwcześniej za 3 dni od dziś
Szczypiorkowa, o której wizyta? Bo ja tu już czekam na info od Ciebie
Jak u Was Laski? Wyspały się wszystkie dobrze? Opowiadać co się której śniło
Cykl mam do dupy jakiś. W zeszłym już mi testy owu wychodziły w tym czasie, a teraz nic, bladziochy. Temp sobie co chwilę skacze do góry, dzisiaj też, więc testy w ciągu dnia będą dalej bladziochy. I jak ja bym miała trafić w te 2-3 dni przed owu, jak wg statystyk powinnam wczoraj zrobić staranka, a w realu owu będzie najwcześniej za 3 dni od dziś
Szczypiorkowa, o której wizyta? Bo ja tu już czekam na info od Ciebie
Jak u Was Laski? Wyspały się wszystkie dobrze? Opowiadać co się której śniło
kredkaczarna
U mnie kiepska noc. Mlody budzil sie jak noworodek czas zrobic kawke. U mnie dzis twm 36.7 czyli owu chyba byla w tym spadku. Czy moze wystapic spadek twmp bez owulacji?
Napisane na SM-G955F w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-G955F w aplikacji Forum BabyBoom
belle81
Witam się w ten potwornie mroźny poranek. U nas temp. spadła do -22 ,brrrr. Zamarzam...
A śniło się całą noc bo księżyc okrąglutki to i w głowie pełno. Trochę dobrych snów,trochę złych. Złe pominę a z dobrych to śniło mi się ze jestem w ciąży. Widziałam już brzuszek i czułam ruchy i to tak że jak się przebudzilam to miałam rękę na brzuchu Super uczucie już się nie mogę doczekać aż poczuje to w realu
@Luisa2018 gratuluję,dobry wynik. U mnie równo -6 po miesiącu. Zobaczymy jak to wpłynie na płeć ale już mamy swój sukces w postaci lżejszej dupy
A śniło się całą noc bo księżyc okrąglutki to i w głowie pełno. Trochę dobrych snów,trochę złych. Złe pominę a z dobrych to śniło mi się ze jestem w ciąży. Widziałam już brzuszek i czułam ruchy i to tak że jak się przebudzilam to miałam rękę na brzuchu Super uczucie już się nie mogę doczekać aż poczuje to w realu
@Luisa2018 gratuluję,dobry wynik. U mnie równo -6 po miesiącu. Zobaczymy jak to wpłynie na płeć ale już mamy swój sukces w postaci lżejszej dupy
belle81
@szczypiorkowa12345 kciukasy mocno zaciśnięte abyś usłyszała dziś serduszko
Oj poplyniesz matka na ten dźwięk
Aaaa ja też sprawdzałam na Google co to to tutu...
Oj poplyniesz matka na ten dźwięk
Aaaa ja też sprawdzałam na Google co to to tutu...
reklama
Podziel się: