reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

@Kruszynka123 z pierwszą na początku DRAMAT. byłam wtedy na wczasach i myslalm ze się strulam lokalna żywnościa - mdłości i rzygnanie hak kot do 3.5msc,załapałam wł po piersiach że coś jest 'nie tak' bo wręcz, wylewaly się z bikini które na początku podróży było idealne. A z drugą nawet luz ale miałam mdłości tyle że nie wymiotowalam. Ale też pierwsze co to cycki mi wywalił już w 5/6 tyg.

* o mnie: 2 córy, 'walczymy' o syna :)
Hehe no to chyba mam szansę na tutu z brokatem [emoji23] [emoji23]

Napisane na WAS-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Aż sobie w google wpisalam "tutu" :confused:o czym wy wogole piszecie. Boże jaka ja jestem potylach. Ja chcę corke. Bez nie będzie coraz gorzej. :-( :(
Ja jestem w temacie bo mam dwie szalone pannice i muszę być na bieżąco. Gwarantuje że dostaniesz najszybsze przeszklolenie dziewczynkowe jak tylko urodzisz mała tutu z brokatem.

Swoją drogą moja starsza córka uwielbia bajki pt Blaze i maszyny, kraina lodu, Holly & Ben itd itd itd i chce mieć pokój z każdya postacią plus pi k albo żółty z brokatem [emoji23] aaaaa no z racji że gra w piłkę nożną musi być akcent boiska - hahaha mam wyzwanie [emoji41][emoji39]

* o mnie: 2 córy, 'walczymy' o syna :)

Luisa suplementowalam sie a seksy byly w pare godzin przed owulacja w owulacje i po niej:)
Miciurka oj to będę śledzić Twoje poczynania hihi:)

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Anija- tak zalecane 12 tyg, ale od 6 mozesz zaczac juz sie starac tak naprawde , bo jak widac po staran niektorych dziewczyn to i nawet dieta cudow nie zdziała,

Troche tych synow styczniowych jest hehe

Babygirl-ja chyba zrobie Baby dust 2-3 dni cut off , dalej bez wołowiny wszyscy ,i ja tylko zurawina i tyle jeszcze mysle czy maz dalej ma brac suple czy juz tez przestac, juz mnie to meczy nawet teraz stwierdzam ze sie nie staramy na marzec juz mam to w D.. :/ , moze cos w czerwcu zdziałamy a teraz sobie poobserwuje, wykupiłam sobie pełny FertilityFriend, i sobie bede tam grzebac i zaznaczac, w tym cyklu mam zje... ne temp. Ogolnie to zla jestem ze takie problemy ugh..
No jak juz sie meczysz na diecie tez to zawsze mozecie miec jakies cheat day, jest dieta turbo jak wejde na kompa to pogrzebie na forum i wkleje o co kaman - ale po ang. Bedzie,

To ja sie nie obraze jak mi cycki urosna hahha -[emoji23]

Szczypiorkowa powodzonka na wizycie :)

Millo- jak zakupie sprzety dam znac narazie naturalnie probuje ;)

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry