reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Witam z rana :)
Dziewczynki taka sytuacja:
Wczoraj 14 dc i caly dzien testy ovu wychodziły pozytywne, robilam o 11, 15 i 19.
1519971613-e7d0c1beaa2e154d-aaaaaa.jpeg

Dzisiaj rano (nie z pierwszego moczu) ok 7.15 robilam i kreska jest już jaśniutka.
1519971811-a7816a50f3fcefe5-aaaaaa.jpeg

Bóle w podbrzuszu, takie ciagniecia jak na ovu. Czy to oznacza, ze jestem w trakcie owulacji?

Napisane na LG-H870 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Mihasia u mnie niestety to bez znaczenia, będę pracować do ostatnich dni ( na porodówce z synem odbierałam jeszcze telelfony od klientów ) i wróciłam do pracy jak miał 3 tygodnie. Na szczęście to kwestia 2-3 godzin dziennie ale urlop
Macierzyński to dla mnie obce słowo :p

Mihasia tak, a ze mam swoją bazę klientów to muszę ja „utrzymać” żeby nie poszli gdzie indziej bo tam zostaną. Ale są tez plusy, grafik układam pod męża i nie ma problemu żeby został z dziećmi albo jak są chore czy coś:) wiadomo plusy i minusy....

Będąc na etacie bankowo chciałabym szybko rodzeństwo dla maluszka, za jednym zamachem wiec rozumiem cie doskonale :)

@Luisa super, gratulacje wagi. Ja tez schudłam, śmiałam się do męża, ze wróciłam do stanu jaką brał mnie za żonę. Osiągnęłam wagę z dnia ślubu :) U mnie ecelt nie taki spektakularny -4 kg od początku stycznia.

Napisane na LG-H870 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
A u mnie na 'diecie' chłopczykowej' +5kg od grudnia nanananana [emoji23] ALE jak tylko usłyszę że wszytsko jest ok to 'biorę się za siebie'. Tzn nie będę jeść słodyczy, sieciowego itd teraz już dieta na nic się zda a do porodu muszę iść a nie wtoczyc się [emoji23]

* o mnie: 2 córy, 'walczymy' o syna :)

Do góry