reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Majorcia, dziękuje ze pytasz. I mnie końcówka cyklu, wczoraj i przedwczoraj niska temp wie czekam na @, cos czułam jakby się miała pojawić ale myśle ze jest już tuż tuż. Ja tez jak widzisz jestem zdeterminowana i staram się nie działać pochopnie. Myśle, ze jak się nie uda to z większa pokora przyjmę wieść o trzecim synku. Już teraz się na niego nastawiam i jestem pewna ze będzie mi łatwiej wiedząc ze zrobiłam wszystko w swojej mocy i są mi pisani synowie [emoji177]
Leeleth, podasz mi namiar na te testy clearblue? Używałam kiedyś tych testów i były całkiem OK-ale nie pamietam czy to były te dual. Jak możesz to podaj link gdzie można je kupić bo nie chce mi się już odkrywać Ameryki [emoji6] jak u Ciebie? Ruszasz w tym cyklu ze starankami?
Miciurka, rzeczywiście ten babydust ma wysoka skuteczność w statystykach +ulepszenia to może być spora szansa. Chociaż w statystykach z GD jakoś mi się wydawało ze nie do końca stoi wysoko ten cut off=2,3 dni...
Imama, jak się czujesz? Który masz tc?

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Szczypiorkowa, może być cos na rzeczy z tym niedzielnym plemieniem. Zatem kciukasy za pomyślność.
Maziajka i ja i ja![emoji12]

Szczypiorkowa, może być cos na rzeczy z tym niedzielnym plemieniem. Zatem kciukasy za pomyślność.
Maziajka i ja i ja![emoji12]

Ehhh ja za siebie też, bo bardzo bym chciała żeby się udało :) ... Niestety ale krwawienie mam na tyle mocne że musiałam włożyć tampona, więc już kompletnie nie ogarniam...od ponad 6msc okres miałam jak w zegarku nawet podczas mega stresu, przeprowadzki, emocji... I teraz by się to zmieniło? U mnie cykl wypada równi co 30 dni, wedle tego kalkulatora jestem w ciąży z chłopcem i implementacja była dokładnie jak piszą hahahaha :D

Link do: Kalendarz dni płodnych - Kalendarz planowania dziecka

Dziewczyny starczy dla wszystkich!:-)
1516096566-2fb626063b8915ac-aaaaaa.jpeg

Napisane na LG-K350 w aplikacji Forum BabyBoom

Gosica Ty to wytrwała jesteś, napewno popłaci [emoji7]
Ja dzisiaj mam 27+1. U mnie to leci ekspresem! Już się nie mogę doczekać. Jutro mam z Polozna u ginekologa spotkanie. Ktg i rozmowa. I patrzę na terminarz a następna wizyta z usg jest w walentynki [emoji171]
Do pl chcemy jechać bo mój syn będzie miał egzaminy do podstawówki ale nie mam pojęcia czy lekarka mi pozwoli i czy dam radę bo brzuch mi twardnieje jak dłużej siędzie czy chodzę dlatego ja dużo odpoczywam i Was czytam hehe
Co do statystk z baby dust to własnej bardzo dziwne ze tak wysoko stoją! Bo jednak na GD tez robią cut off i wychodzi znacznie gorzej bo 62% 2-3 dni a już nawet 4 dni przed 75% ale mała ilość. Jednak większość po pozytywie działa i to 58%.
1516097249-72c5a591aa84f913-aaaaaa.jpeg

Szczypiorkowa plamienie implanatcyje to bardziej taki śluz z drobinkami krwi bardz bardzo mało. Wiec jak więcej leci to to raczej okres.
Belle po irygacjach ciężko zajść bo to serio hard core. Ale jakieś globulki trzymają niskie pH 2-3 dni wiec wtedy watro aplikować po @ aż do owu. Ja tak robiłam. Ale stosowałam rephresh bo w de dostępny.

7u229jcg4s0byzyg.png

Leleeth Heh szalona z tymi ciuszkami. Ja nie kupowałam bo bym nie zniosła tego żeby komuś dać hehe
kciuki za cykl! Oby był to złoty strzał
Przyszłamama a Ty już urodziłaś czy jeszcze się trzymasz?

Dziewczyny starczy dla wszystkich!:-)
1516096566-2fb626063b8915ac-aaaaaa.jpeg

Napisane na LG-K350 w aplikacji Forum BabyBoom

Jezu jakie cudo [emoji7]
Uwielbiam takie śpiące Buziolki [emoji7]

@Gosica zaraz wstawię link do Allegro
Zobacz ofertę: CLEARBLUE pałeczki testowe owulacyjne DUAL 5szt.Link do: CLEARBLUE pałeczki testowe owulacyjne DUAL 5szt.

Wklejam link ale coś jest nieaktywny, nie umiem zrobić inaczej z apki. Ale możesz skopiować link i wkleić w przeglądarkę. To są najtańsze bo u innych sprzedawców były po Ok 100zl, dokładnie te same i ta sama liczba to po co przepłacać.

Dziewczyny ja jeszcze z tym zakwaszaniem i pH. Nigdy nie badałam pH mam paseczki ale średnio umiem je użyć, w sensie śluz na palec i na pasek czy pasek do środka ? [emoji85][emoji848]

I sylk wystarczy czy jeszcze coś?

@bella81 dziewczyny zakwaszają sie sokiem z cytryny czy limonki ale nie stężonym [emoji3] tylko rozcieńczając. Także nie jest tonstraszny hard core [emoji6]

Ps link działa czy nie?

atdc9vvjktz16vlw.png

Leeleeth jakie piekne zakupy:)te rajtuzki slodziaczki:D Tez przesyłam fluidkow jak najwiecej:** Bardzo Ci kibicuje!
Wszystkim Wam:*

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry