Gosica
Fanka BB :)
Majorcia, dziękuje ze pytasz. I mnie końcówka cyklu, wczoraj i przedwczoraj niska temp wie czekam na @, cos czułam jakby się miała pojawić ale myśle ze jest już tuż tuż. Ja tez jak widzisz jestem zdeterminowana i staram się nie działać pochopnie. Myśle, ze jak się nie uda to z większa pokora przyjmę wieść o trzecim synku. Już teraz się na niego nastawiam i jestem pewna ze będzie mi łatwiej wiedząc ze zrobiłam wszystko w swojej mocy i są mi pisani synowie [emoji177]
Leeleth, podasz mi namiar na te testy clearblue? Używałam kiedyś tych testów i były całkiem OK-ale nie pamietam czy to były te dual. Jak możesz to podaj link gdzie można je kupić bo nie chce mi się już odkrywać Ameryki [emoji6] jak u Ciebie? Ruszasz w tym cyklu ze starankami?
Miciurka, rzeczywiście ten babydust ma wysoka skuteczność w statystykach +ulepszenia to może być spora szansa. Chociaż w statystykach z GD jakoś mi się wydawało ze nie do końca stoi wysoko ten cut off=2,3 dni...
Imama, jak się czujesz? Który masz tc?
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Leeleth, podasz mi namiar na te testy clearblue? Używałam kiedyś tych testów i były całkiem OK-ale nie pamietam czy to były te dual. Jak możesz to podaj link gdzie można je kupić bo nie chce mi się już odkrywać Ameryki [emoji6] jak u Ciebie? Ruszasz w tym cyklu ze starankami?
Miciurka, rzeczywiście ten babydust ma wysoka skuteczność w statystykach +ulepszenia to może być spora szansa. Chociaż w statystykach z GD jakoś mi się wydawało ze nie do końca stoi wysoko ten cut off=2,3 dni...
Imama, jak się czujesz? Który masz tc?
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom