reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Ale tu ruch... :)
@leeleth idę do pepco! Tylko przpilnuj mi mojego bobasa ;)

@PrzyszłaMama87 mama ma termin na 26.01 na dzień przed moimi urodzinami [emoji41]
Jesteś jeszcze w dwupaku?

Napisane na WAS-LX1A w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny wiem że pewnie tlumaczyluscie ale jeszcze raz dla mnie- co to baby dust? I jak na chłopca mam te metodę stosować?

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

Lele, mam to samo z zakupami:)

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• 20180116_114221.jpg
    20180116_114221.jpg
    66,7 KB · Wyświetleń: 76
Maziajka, chwytam. Swoją droga sama słodycz!;)
Imama, staram się być wytrwała, lekko nie jest. Zależałoby mi aby urodzić najpóźniej w końcu 2018, ale nie wiem czy się wyrobie. A nie chce działać z determinacja.
Z ciąża już ma z górki przynajmniej ze względu na termin, chociaż ten trzeci trymestr może być tez ciężki. Już przenosicie się do Pl ze macie egzaminy? Zależy Wam aby uciekać z de? Bardzo dobrze, ze odpoczywasz, z podróżą i twardniejacym brzuchem to chyba bym się poddała, ale ze mnie taki strach. Mam z tym złe doświadczenia. Dokładnie z tym cut-off i statystykami na GD mam podobne wrażenie.
Leeleth, mam podobnie. Ostatnio tez zakupiłam pare ciuszków dla koleżanki. W sklepie był taki cel, a po powrocie do domu stwierdziłam, ze te najpiękniejsze zostawię dla siebie z nadzieja ze się przydadzą. Trudno, najwyżej kiedyś bliższej osobie sprezentuje.
Dzięki za link-działa, już sobie dodaje do obserwowanych [emoji6]
Ja pH mierze poprzez włożenie tego paska do środka-w miarę głęboko, bo podobno wyższe pH jest przy ujściu pochwy.
Kiedyś używałam sylk ale już odpuściłam. 2-3 dni przed przytulankami aplikuje Medivag, taki żel. Mi się ta cytryna lub limonka kojarzy z hardcorem, dlatego nawet nie tego próbowałam.
Millo, Inka już taka duża gwiazdeczka, śliczności, chyba nas lubi bo mocno trzyma kciuki [emoji7]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Leeleth, jeszcze jedno pytanko. Te testy owulacyjne sa bez czytnika, nie jest on potrzebny żeby sprawdzić czy ovu nadchodzi ?

Belle- najlepiej kup paski ph, i zobacz co na Ciebie działa, bo kiedyś się spotkałam z tym że coś niby miało zakwaszac a działało na kogoś odwrotnie wbrew pozorom, ja używam replens, bo rephresh nie mogę nawet znaleźć , jest też możliwość zrobienia irygacji z soku cytryny i woda destylowana lub ocet plus woda , proporcje chyba 7 : 1, ale musiałabym sprawdzić dokładnie bo naprawdę nie pamiętam odeszlam od tego ,

Zurawina też może Cię zakwasic ,

Majorcia-a jak tam waszą księżniczka?

Maziajka ale.słodka o jeju [emoji7]

Leeleeth- fajowe ciuszki ja też mam coś i czeka, teraz nawet mój nowy sway plan pisałam chamskim różowym długopisem specjalnie :D . Testy tak to te, z 3 znaczkami ale są też z 2 :) dlatego napisalam.zeby pomyłki nie było :)

Gosica- ja mam ochotę strzelić w 0+12, I chyba tak zrobię jeśli będę miała starania dalej aniżeli 3 dni od owu, trzymam kciuki żeby szybko nowy cykl nadszedł dla Ciebie ! Myślę że z tym cut off to może łatwiej jak dziewczyny nic innego nie robią ? Sama nie wiem ,

Szczypiorkowa-nie brzmi to dla mnie jak implantacyjne

Imama o matko jak to szybko Tobie leci naprawdę jak już zaraz zmiana na 3 z przodu :)!

Millo- ale słodka !
Jak tam sobie radzisz ?

Edit: Kinga dopisuje ! Dla Ciebie ! Na syna baby dust - 2 stosunki trzrba , 24hr I 48hr po pozytywnym teście Owulacyjnym ! :) , muszą być 2 bo zwi3ksza to szansę na chłopca takie "multiple BD"

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Leeleth, mam czytnik do testów clearblue. Nie wiem tylko czy zadziała on przy paska typu dual. Ostatnio mam problem z tymi testami ovu, jakoś ciężko wychwycić. Niby planuje działać e4d, teraz mnie tylko tknęli żebyśmy się nie wystrzelili 4 dni przed ovu kiedy jest wyrzut testosteronu.

Do góry