reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Belle 81 stosujac roznego rodzaju lubrykanty ja uzywalam sylk ale jest jeszczw represh chyba.Mozna stosowqc tez globulki dopochowe np lactovaginal.Albo bardziej hardcorowe tampon namoczony w cytyrynie.

Napisane na LG-K350 w aplikacji Forum BabyBoom

Gosica i co tam u Ciebie?

Imama widzę że wciąż się udzielasz fajnie i super że jeszcze dajesz radę bo pewnie brzuszek już spory no i co za tym idzie zmęczenie pewnie też

Leleeth tym razem musi się udać ja też byłam tak zdeterminowana bo wiedziałam na 100% że mam ostatnią szansę i chciałam ją na maxa wykorzystać tak trzymaj

@Majorcia, tak jestem bardzo zdeterminowana. To mój rzut na taśmę. Mam wielka nadzieje, że sie uda [emoji3]
Wysyłajcie jak najwiecej dziewczynkowych fluidkow biore każda ilość [emoji23]

Postanowiłam, ze w tym cyklu pójdę jeszcze na vitexie a clo od następnego. Clo może zatrzymać laktację a chciałabym żeby malutki jeszcze maminego mleczka pociągnął.

Wczoraj byłam w pepco a tam wyprzedaże [emoji23]
Normalnie z domu nie mogę wychodzić
1516088704-39f64ff803597b1a-aaaaaa.jpeg
1516088709-b9320fba60919276-aaaaaa.jpeg

[emoji85][emoji85][emoji85]

Jak sie nie uda to któraś będzie miała wyprawkę [emoji23][emoji23][emoji23]

@Miciurka te trzy znaczki są chyba takie same jak i Ciebie? Ciagle mam stresa, że cos przegapię [emoji23]
1516088964-698d1aa6d3309b38-aaaaaa.jpeg

atdc9vvjktz16vlw.png

Belle 81 stosujac roznego rodzaju lubrykanty ja uzywalam sylk ale jest jeszczw represh chyba.Mozna stosowqc tez globulki dopochowe np lactovaginal.Albo bardziej hardcorowe tampon namoczony w cytyrynie.

Napisane na LG-K350 w aplikacji Forum BabyBoom
Bardzo dziękuję za odpowiedź:)
Tampon namoczony w soku z cytryny? Prawdziwy hardcor:szok::szok:

Dziewczyny, oczywiście mnie korci i w 11do zr test - wyszedł negatywny ale wiadomo, że to było do przewidzenia. Inna sprawa, że dziś w nocy dostałam krwawienia (nie plamienia) a w niedziele bolało mnie podbrzuszu inaczej niż jednak jak na okres, i teraz się zastanawiam czy to krwawienie implementacyjbe czy okres który notabene powinien być dopiero 20.01...
Prze wcześniejszych 2 ciążach nic takiego nie było więc stąd moje zdziwienie :)
Mąż stwierdził na drugi dzień starań że przecież jestem już w ciąży hahaha i jeszcze nie mogę w to uwierzyć

(oczywiście proszę o traktowanie to w ramach śmiechu, nie jesteśmy nawiedzeni )

reklama
Do góry