reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy jestem w ciąży?

ja równiez myśle że są szanse na ciąze skoro @ sie tyle spuźnia - testy nie zawsze niestety działają oj widze że chyba byś chcial by wynik byl pozytywny ;-) trzymam kciuki

reklama
ja tez jak robilam pierwszy test to wyszedl mi negatywny,z tym,ze robialm go popoludniu,a test powinnien byc wykonany zaraz po przebudzeniu...okresu dalej nie mialam,piersi bolaly wiec po paru dniach powtorzylam test i wyszly dwie kreseczki,takze mysle,ze szanse sa:) daj znac jak juz bedzisz miala wyniki:)

hej!
Ja dowiedziałam się o ciąży z testu wykonanego w 31 dc,ale wiem że nie u wszystkich kobiet jest tak samo,więc szansa na dzidzię jak najbardziej jest.Pamiętam,że tego dnia bardzo bolał mnie lewy jajnik.Nie mogłam doczekać się wizyty u gina,bo miałam ogromne obawy,że to ciąża pozamaciczna.Na szczęście wszystko okazało się w porządku,ale ten ból jajnika +jajowodu pamiętam,bo był strasznie dokuczliwy...a może spróbujcie bez przerywania-szanse wzrosną a z tego co piszesz widać,że bardzo chcesz być w ciąży:-)powodzenia,napisz co wyszło

A co do bólu jajników i macicy na początku ciązy... Ja miałam strasznie obolały brzuch, gin powiedziała że to w sumie nic niespodziewanego i nioe powinnam się przejmować. Koleżanka zaś jest w 6 tygodniu i z tego powodu( bólu brzucha w okolicach jajników) jej gin zalecił branie tabletek na podtrzymanie... I teraz zagwozdka- kto ma racje?

sa szanse :) a test jak test - moze sie mylic. mi chyba piaty test pokazal II kreski, robilam o 16. a bylam w 5tc.
ale widze ze ucieszy Cie ciaza, wiec trzymam kciuki i daj nam znac co wykazala beta :)

pozdrawiam :)

Witam serdecznie Wszystkie przyszłe i obecnie spodziewające się i będące nimi mamusie:)
Mam pytanie. Z mężem staramy się o bejbinkę. Lekarz przepisał mi duphaston. Zaczęlam go brać i teraz czekam na miesiączkę. Chodzi o to, że miałam dostać okres dwa dni temu, nie dostałam. Bolą mnie natomiast piersi, męczą wzdęcia, brzuszek stał się lekko wypukły. No i co najważniejsze zrobiłam test ciążowy. Wynik był. Dwie kreseczki, jedna mocno czerwona a druga taka jasna, ale też widoczna. W ulotce pisało, że jeżeli jest jasny wynik zrobić go ponownie 48 ha później. Czyli już jutro. Czytałam na różnych forach, że to może być sygnał, że jednaj jestem w ciąży. Możecie mi odpowiedzieć, czy mogę się już cieszyć czy raczej się nie łudzic:(
Proszę.

Ja też miałam bladziutką drugą kreseczkę jak robiłam test w tej ciąży ;) Myślę, że możesz się cieszyć ;) A w jakich godzinach robiłaś test?

reklama
W godzinach porannych, tuż po tym jak wstałam. Byłoby super:) Mąż mnie troszkę próbuje sprowadzić na ziemię, ale jak już marzę i myślę o małej kruszynce w brzuszku:) dziękuję Kiniusia1730:) I Tobie też Net-ka:)

Do góry