demsik
Fanka BB :)
Zdecydowanie popierammoja rada....- apteka i test ciazowy...:-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zdecydowanie popierammoja rada....- apteka i test ciazowy...:-)
Możesz
Czytając Twojego posta a dokładniej
przypomniał mi się film "Galerianki" w których małolata która wpadła tłumaczy potem rodzicom:
"Ale ja to potem wypłukałam"
kochałam się z chłopakiem w 12 i 13dniu cyklu miesiączkowego i chłopak skończył we mnie ale ta sperma wypłynęła. w obecnej chwili okres mam dostać za 6dni ale mam niepokojące objawy, ból w podbrzuszu i to cały czas,kucie w jajnikach, ból piersi po bokach i mrowienie, ból głowy a od 2dni jest mi nie dobrze i wymiotuje. a dziś podwyższyła mi się temperatura w pochwie do 38stopni? czy mogę być w ciąży?
]
przeraszam miałam nie komentować ale czasami myślę czemu tyle dziewczyn naiwnie myśli że nie stosując antykoncepcji nie zajdzie w ciążę no bo ich to nie dotyczy a potem...............
Czemu? Bo przecież sperma wypłynęła....;-):-):-):-)
Dziewczyny ja też czasem nie mogę się powstrzymać od komentarzy ale to robię uważam, a raczej chciałabym by to miejsce nie dyskryminowało i nie wyśmiewało żadnych pytań. Niewiedza ludzka jest ogromna a krytykowanie tej dziewczyny nic nie zmieni. Na pewno jest przerażona że może być w niechcianej ciąży. Bądźmy wyrozumiałe. ;-)