(...) ale ta sperma wypłynęła. (..)
Sperma ma to do siebie, że zawsze wypływa. Jak każda ciecz. I o dziwo nawet wtedy, kiedy kobieta zaszła w ciążę!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
(...) ale ta sperma wypłynęła. (..)
Cudowna, co miałaś z biologii w 4 klasie podstawówki? Ile plemników jest potrzebne do zapłodnienia? Uwaga, niespodzianka: JEDEN! A w spermie z jednego wytrysku jest ich o ile dobrze pamiętam około 30 milionów. To daje 2 miliony w każdej kropli. Jasne że mogłaś zajść w ciążę, zwłaszcza że 13 dzień cyklu to połowa i akurat dni płodne. Test ciążowy kosztuje około 10 zł. Jeśli nie wpadłaś - paczka prezerwatyw w supermarkecie też dycha za 12 sztuk.
A wychowanie dziecka jak niedawno policzono - do 18tego roku życia 300 000zl. Sama sobie policz co Ci się opłaca bardziej.
Za ten post na mnie nie krzyczcie - jestem krytyczna, ale na pytanie odpowiadam.
Bardzo zgrabnie to ujęłaś :-) zgadzam sie w 100% z Tobą
uprawialam seks z partnerem 1 stycznia, 3 dostalam okresu ... miesiczki mam zwykl regularne... ciągle musze do toalety, czy moglam zajść?