reklama
Podczas przeziębienia często bolą jajniki. Na odczuwanie objawów ciązy jest zdecydowanie za wcześnie i uwierz mi, że można sobie wmówić nawet mdłości gdy się mysli że jest ciąża.
Folik 11 zł za opakowanie kupowany niedawno.
Naturalne metody leczenia: mleko z masłem i czosnkiem, herbata malinowa, syrop z cebuli z cukrem na kaszel.
Folik 11 zł za opakowanie kupowany niedawno.
Naturalne metody leczenia: mleko z masłem i czosnkiem, herbata malinowa, syrop z cebuli z cukrem na kaszel.
S
Silmiriel
Gość
W ciąży można jeść wszystko prócz surowego mięsa, surowych ryb i jajek. A teraz, jak się coś w Tobie dzieje, to dziecko nie jest połączone i nic mu nie zaszkodzi, więc nie panikuj i nie rób akcji pt nic nie będę jeść Ale lecz się lepiej naturalnie, zawsze zdrowiej, nawet jak się nie jest w ciąży
marysia868
mama Macieja
a kto bedzie jadl surowe ryby i jaja?? jesli jestes pewna ze wspolzylas 2 dni przed owulacja to masz szanse ze trafiliscie i to duza
a tak apropo kw Foliowego , jesli starasz sie byc w ciazy to bierz go caly czas.
A jak jest z progesteronem dziewczyny mozna go podniesc czyms jesli jest prawdopodienstwo ciazy, bo ja slyszlam ze luteine tez sie bierze na wywolanie miesiaczki.
a tak apropo kw Foliowego , jesli starasz sie byc w ciazy to bierz go caly czas.
A jak jest z progesteronem dziewczyny mozna go podniesc czyms jesli jest prawdopodienstwo ciazy, bo ja slyszlam ze luteine tez sie bierze na wywolanie miesiaczki.
Marysia, amatorzy sushi i tatara. Zdecydowanie niektorzy lubia surowe jajeczka, miesko, rybke...
Co do progesteronu... Miesiaczke wywoluje nie tyle jego branie, ile odstawienie - progesteron odpowiada za utrzymanie ciazy. Jesli lekarz stwierdzi ze masz za niski, przepisze Ci leki, sama lepiej sie w to nie pakuj bo hormony to bardzo delikatna galaz gospodarki.
Co do progesteronu... Miesiaczke wywoluje nie tyle jego branie, ile odstawienie - progesteron odpowiada za utrzymanie ciazy. Jesli lekarz stwierdzi ze masz za niski, przepisze Ci leki, sama lepiej sie w to nie pakuj bo hormony to bardzo delikatna galaz gospodarki.
S
Silmiriel
Gość
Brałam progesteron w postaci dupka, czyli duphastonu na podtrzymanie i wierzcie mi, nie życzę nikomu, bo rozwala psychikę dogłębnie. A samej nie bierz nic, po badaniach jedynie, na zlecenie ginka
reklama
Olka_21
Zaciekawiona BB
Dzięki za tyle odpowiedzi Póki co będę czekać. A co do odzywania to rzeczywiście staram się jeść lepiej, ale spokojnie jeszcze nie zwariowałam jak już pisałam wcześniej jestem realistką i raczej nie w moim stylu wmawianie sobie czegoś
Kupiłam kwas foliowy, 60 tabletek za 13zł z groszami
Pozdrawiam
Kupiłam kwas foliowy, 60 tabletek za 13zł z groszami
Pozdrawiam