reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jestem w ciąży?

reklama
Taaaak, wyniszcz w dodatku dziewczynę hormonalnie :tak: co jak co, ale ona teraz po tym wszystkim (zwłaszcza po occie) się 10 x zastanowi czy (__)___) dać ;)

a sa jakies inne jeszcze?
ja sie nie orientuje poniewaz nie interesowalo mnie to nigdy jakos szczegolnie! uwazam ze skoro sie nie uwazalo to trzeba poniesc tego konsekwencje a gadanie ze nie wiedzialem ze gumka peknie mnie rozsmiesza poniewaz polegac na samej gumce to GLUPOTA!! pozatym jestem swiezo upieczona mama i temat zabijania dzieci tych ktore moga powstac i tych powstalych jest dla mnie bardzo drazniacy i nie akceptuje ludzi podejmujacych taka decyzje!!!

jak chcesz wiecej informacji polecam wybrac sie do lekarza a nie na forum!!!

Czesc... nie bede owijal w bawełne... mam taki problem dzis uprawialem
z dziewczyna sex analny.
Z gumką ze srodkiem plemnikobójczym. lecz ona nam pekla nie doszedlem
. nie mialem orgazmu ale
jednak cos sie wydostalo i bylo w okolicach warg sromowych. powiedzcie
mi prosze jakie jest prawdopodobienstwo ze
ona zajdzie w ciaze... czytalem na necie gdzies ze ocet zabija plemniki .
wiec przemylem octem jej te okolice i na wszelki wypadek w pochwie.
prosze powiedzcie mi czy moze ona zajsc w ciąze... a wlasnie chcialbym
jeszcze dopisac ze ona ma jakos teraz dni plodne... prosze pomozcie mi...

Powiem tylko jedno...octem to sam się przemyj :wściekła/y: a nie lasce w pochwie wlewać...dziwne,że ona się dała:no: Prawdopodobieństwo jest zawsze ale jedyne co mogę poradzić to teraz czekać. Niestety ale prezerwatywy czasem pękają są jeszcze inne metody antykoncepcyjne bardziej bezpieczne ale o tym myśli się przed a nie po fakcie:szok:

hehe dobre ja Na Twoim miejscu jak bym była mężczyzną to bym jajka moczyła w occie wtedy by w ogóle nie było plemników:)I do tego na sniadanie, obiad kolacje wypijała po 1 litrze:))Jestem w szoku, że tacy ludzie chodzą po świecie;)

hahaha ale sie uchichrałam....
kolo jak ci sie dziecka nie che to sie nie bierze za sex, helllllo zawsze jest prawdopodobienstwo pekniecia gumy i d... zimna teraz!!!!

gratuluje twojej lasce takiego faceta.... uhhhh....

reklama
Do góry