reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jestem w ciąży?

hahaha ale sie uchichrałam....
kolo jak ci sie dziecka nie che to sie nie bierze za sex, helllllo zawsze jest prawdopodobienstwo pekniecia gumy i d... zimna teraz!!!!

gratuluje twojej lasce takiego faceta.... uhhhh....

ja też,dziewczyna chyba zachowywała sie jak lalka,on jej octem a ona nic...? "przemłem..."hehe
ale pomysł z mizerią super :happy2:
Pytasz o tabl.wczesnoporonne to Ci napisały,a Ty czy są inne...każde działąja tak samo...a tak poza tym-dojrzałe podejście do sprawy...?gumki zawsze mogą pęknąć,nie wiedziałeś,takie to zabezpieczenie jak ...
Chociaż kuzynka mojej koleżanki brała tabl.do 72 godz i cóż ma dziecko,bo nie pomogło :-)
jestemaniolkiem mogło się rozlać przecież hehe
ciekawe czy jak ktoś znajdzie rade by spirytusem 90% przemyć to czy to zrobi? hehe

Ostatnia edycja:
reklama
Dziewczyna a może ten koleś jajca sobie robi?Bo takich głupot to ja jeszcze nie słyszałam:-DCo to za dziewczyna,że dała octem się potraktować?Gówniara jakaś czy co?No i że mu przy tym zębów nogą nie wybiła...:dry:Zresztą jego dopytywanie o tabletki jest trochę dziwne...

Ktoś chyba sobie jaja robi:baffled:
No ale jeśli to prawda,to mam nadzieje że dziewczyna nie zaszła w ciąże..... szkoda dziecka które by miało mieć takiego ojca.....
Gratuluje głupoty i myśli sie głową,a nie pisiorem. Gumka może zawsze pęknąć
Sam sobie przemyj octem:baffled:

to ona powinna się martwić co nie :-)

mógł wlać pół litra octu jej do pochwy hehe ale by była jazda :-D

ejjj jak podczas seksu analnego przy peknieciu gumy w srodku bez wytrysku sperma moze sie znalesc w pochwie :szok::szok::szok::szok::szok:....

dziurka pomiędzy końcowym odcinkiem jelita grubego a pochwy ? hehe albo wcześniej użyto kreta :p

sorki nie mogłam się powstrzymać hehe

dziurka pomiędzy końcowym odcinkiem jelita grubego a pochwy ? hehe albo wcześniej użyto kreta :p
posikalam sie :-D:-D:-D:-D:-D:-D
na bank uzyl kreta przed by gowno z dupska dokladnie usunac :-D:-D:-D:-D

sorrrrry ale ja tez nie wytrzymalam :-D:-D:-D:-D!!!
wybaczcie

P.S. to na bank byly jej soki a on ze sperma i jebs spirytus.... :tak:

loree chociaz posmiac sie mamy z czego ---> taki mily akcent na poczatek dnia!!!!:-D:-D:-D

Czesc... nie bede owijal w bawełne... mam taki problem dzis uprawialem
z dziewczyna sex analny.
Z gumką ze srodkiem plemnikobójczym. lecz ona nam pekla nie doszedlem
. nie mialem orgazmu ale
jednak cos sie wydostalo i bylo w okolicach warg sromowych. powiedzcie
mi prosze jakie jest prawdopodobienstwo ze
ona zajdzie w ciaze... czytalem na necie gdzies ze ocet zabija plemniki .
wiec przemylem octem jej te okolice i na wszelki wypadek w pochwie.
prosze powiedzcie mi czy moze ona zajsc w ciąze... a wlasnie chcialbym
jeszcze dopisac ze ona ma jakos teraz dni plodne... prosze pomozcie mi...
drogie małolaty sp... do szkoły a nie pisać idiotyczne posty na forum. Doprawdy żart głupi, mało śmieszny w dodatku, i jakoś ciężko mi uwierzyć żeby ktoś sie nabrał na twoje głupawe prowokacje. Idź na forum dla dzieci grać w kółko i krzyżyk dzidziusiu ;)

reklama
Do góry