reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy jestem w ciąży?

Czesc... nie bede owijal w bawełne... mam taki problem dzis uprawialem
z dziewczyna sex analny.
Z gumką ze srodkiem plemnikobójczym. lecz ona nam pekla nie doszedlem
. nie mialem orgazmu ale
jednak cos sie wydostalo i bylo w okolicach warg sromowych. powiedzcie
mi prosze jakie jest prawdopodobienstwo ze
ona zajdzie w ciaze... czytalem na necie gdzies ze ocet zabija plemniki .
wiec przemylem octem jej te okolice i na wszelki wypadek w pochwie.
prosze powiedzcie mi czy moze ona zajsc w ciąze... a wlasnie chcialbym
jeszcze dopisac ze ona ma jakos teraz dni plodne... prosze pomozcie mi...

Było wlać tam litr spirytusu ;) drugi litr wypic samemu i świętować poczęcie potomka ...... w międzyczasie zagryzać suche goździki i posmarować okolice intymne smalcem , a do octu polecam ogórki i smietanę - mizeria jak znalazł :tak:

(ehhh... oczywiście, że istnieje prawdopodobieństwo zajścia w ciazę, :tak:a gdzie Ty się podziewałeś na lekcjach bioli ?)

reklama
oczekiwalbym odpowiedzi na dany temat ... chodzi mi o takie tabletki by nie zajsc w ciąze po stosunku ... gdybym wiedzxial ze gumka pęknie nie robilbym tego;/ logiczne

czy znacie jakies leki wczesnoporonne bez recepty ? bo nie chcemy jeszcze dziecka ;/
Jak nie wiedziałeś co z ch**** robić to trzeba bylo go w mrowisko wsadzić a nie bezmyslnie zabawiac sie i teraz pytac o takie rzeczy??? czy wy mezczyzni az tacy niemadrzy jestescie?? wspolczuje dziewczynie z ktora to robiles chyba nie jest swiadoma twego toku myslenia o ile tak owe w ogóle jest!!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

oczekiwalbym odpowiedzi na dany temat ... chodzi mi o takie tabletki by nie zajsc w ciąze po stosunku ... gdybym wiedzxial ze gumka pęknie nie robilbym tego;/ logiczne
ale czlowieku pomysl co Ty tej dziewczynie zrobiles przemywajac jej pochwe octem!! czlowieku zastano sie.
a tabletki o ktore pytasz oczywiscie ze sa ale z tego co sie orientuje potrzebna jest recepta i to sa te tzw 72 godz... czyli (w ciagu 72godz od momentu gdy wydarzyl sie ten wypadek musi zazyc ta tabletke!)

jakie to tabletki? z tym octem pisalo w necie ze tak mozna zabic plemniki wiec to jedyny pomysl ktory mi przyszedl odrazu do glowy;/ prosze powiedzcie jakie to tabletki

reklama
Do góry