MyszkaMiki30
Fanka BB :)
Skoro dziś mija 3 tydzień od dni płodnych to dlaczego nie zrobisz testu? Przecież bedziesz wiedziała czy jesteś w ciąży czy nie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bo wolę się pierw spytać na forum.czy któraś miała tak jak jak jaSkoro dziś mija 3 tydzień od dni płodnych to dlaczego nie zrobisz testu? Przecież bedziesz wiedziała czy jesteś w ciąży czy nie
Bo wolę się pierw spytać na forum.czy któraś miała tak jak jak ja
hahahaha miłych feriiBo wolę się pierw spytać na forum.czy któraś miała tak jak jak ja
Wyjmij to co tam wsadziłaś te 3 tyg temu i napewno wszystko wypłynieTo że się staram 13 lat to nie znaczy że mam mała wiedzę bo akurat dziś mija 3 tydzień i dalej.nic nie wyplynelo co mnie dziwi
To normalne, że sperma wypływa po stosunku fakt, że została oznacza mniejszą ilość ejakulatu tego dnia i zwyczajnie w ciągu dnia będzie wypływać wraz z śluzemNo tak ale jeśli ktoś po ciąży pozamacicznrj stara się już 13 lat i zawsze wypływala i brak ciazy tym razem cała została w srodku
Proponuje się wybrać na diagnostykę do kliniki niepłodnościNo tak ale jeśli ktoś po ciąży pozamacicznrj stara się już 13 lat i zawsze wypływala i brak ciazy tym razem cała została w srodku
Może ja wyplulasTo że się staram 13 lat to nie znaczy że mam mała wiedzę bo akurat dziś mija 3 tydzień i dalej.nic nie wyplynelo co mnie dziwi
To że się staram 13 lat to nie znaczy że mam mała wiedzę bo akurat dziś mija 3 tydzień i dalej.nic nie wyplynelo co mnie dziwi