reklama
LadyCaro
Fanka BB :)
ta, spłakują się tu jak nikt już nie rozmawiaA wam się jeszcze to nie znudziło ??
czarita
Zaangażowana w BB
Może i nie rozmawia, ale jak widać czyta na bieżącota, spłakują się tu jak nikt już nie rozmawia
Patii26
Akurat wątek przeczytałam dopiero niedawno cały, więc chciałam się odnieść byście mogły wejść i sobie przeczytać a jak widać nadal wchodzicie i czytacieA wam się jeszcze to nie znudziło ??
Bibi89
Bo to wasze spuszczanie się nad tym tematem jest bardzo zabawneMoże i nie rozmawia, ale jak widać czyta na bieżąco
A to dziękuję za dostarczanie rozrywki.Akurat wątek przeczytałam dopiero niedawno cały, więc chciałam się odnieść byście mogły wejść i sobie przeczytać a jak widać nadal wchodzicie i czytacie
czarita
Zaangażowana w BB
Podobnie jak i waszeBo to wasze spuszczanie się nad tym tematem jest bardzo zabawne
A to dziękuję za dostarczanie rozrywki.
olka11135
co do znajomych to moi znajomi starali się 12lat... W tamtych czasach in vitro było mało popularne więc zdecydowali się od razu na adopcje... Przeszli ciężka drogę a gdy się udało po roku od adopcji okazało się że kobieta jest w ciąży radość z adoptowanego dziecka odblokowal coś w głowie i samo poszło
U nas były aż dwie adopcję i nic się nie odblokowało
olka11135
No to sobie nie wierz, nikt Ci nie każe w to wierzyć. Ale nie narzucaj innym swojego zdania, że wyłączenie myślenia nie działa.
A teksty co trzecią wypowiedź typu " wyłącz myślenie to Ci się uda" z sarkazmem są irytujące i żenujące, bo uważam, że normalna, dojrzała kobieta, która pragnie założyć rodzinę jest właśnie DOJRZAŁA i nie wyśmiewa się z innych kobiet, a cieszy się razem z Inn kobietą, której się udało zajść.
Zmiana partnera - bardzo śmieszne, brawo
No i co Cię takiego boli w tym, że napisała, że jak wyłączyła myślenie to się udało i zaszła w ciążę? Zawiścisz jej, zazdrościsz czy co? Bo jeśli irytuje Cię każda kobieta, która zaszła w ciążę i cieszy się tym, to masz duży problem ze sobą i to forum, a raczej takie wątki nie są dla Ciebie. Nie wylewaj swojej frustracji na innych.
Grupka dziewczyn, które są sfrustrowane tym, że innym się udaje zajść w ciążę a im nie. Trudno, na takich ludzi nie mamy wpływu i nie ważne co tutaj napiszemy i tak zostaniemy zhejowane, bo frustracja jest bardzo uciążliwa.
Spora część z nas ma dzieci. I o zgoro bardzo chciane, nie z odpuszczenia więc chyba troszkę nie trafiłaś
LadyCaro
tak się zastanawiam nad tą narracją, że "na tym forum nie można powiedzieć, że odpuściłaś i zaszłaś bo Cię zjedzą". Ty masz prawo do swojego zdania, a ja do swojego. Tak samo ja nie mogę powiedzieć, ze nie wierzę w odpuszczenie, bo zaraz zleci się masa, która powie, że odpuszczenie działa. Ja tylko sygnalizowałam, że odpuszczenie z mojej perspetywy, i z perspektywy wielu dziewczyn jest krzywdzące, bo zrzuca na mnie winę niemożności zajścia. Bo nie umiem odpuścić dostatecznie. Bo coś robię źle. Ale widzę, że nie zostało to zrozumiane.
I nie, nie zazdroszczę nikomu, że zachodzi a ja nie mogę. Tyle ile ciąż koleżanek na forum przeżyłam i się bardzo cieszyłam to wiem tylko ja.
I nie, nie zazdroszczę nikomu, że zachodzi a ja nie mogę. Tyle ile ciąż koleżanek na forum przeżyłam i się bardzo cieszyłam to wiem tylko ja.
reklama
olka11135
Ja jeszcze dodam z perspektywy osoby chorej na coś innego mówienie - będzie dobrze jest słabe. Nie chcę takich rzeczy słyszeć bo skąd niby ktoś wie, że będzie? Znam masę ludzi, którzy chorowali na to co ja i już nie żyją. Zdecydowanie bardziej wolę usłyszeć: jestem z Tobą, trzymam za Ciebie kciuki itp.
Serio słabe te zawsze studia i prace z psychologii.
Traktowania dzieci adopcyjnych jak jakiegoś plastra na odblokowanie nawet nie skomentuję bo to pokazuje jak "duże" macie pojęcie o tym temacie.
Serio słabe te zawsze studia i prace z psychologii.
Traktowania dzieci adopcyjnych jak jakiegoś plastra na odblokowanie nawet nie skomentuję bo to pokazuje jak "duże" macie pojęcie o tym temacie.