reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy coś widać ?

Cóż niektórzy pewnych rzeczy nigdy nie zrozumią :) nie chce mi się tego tłumaczyć bo to nie ma najmniejszego sensu. Proponuję jednak trochę zaczerpnąć wiedzy medycznej i przeprowadzonych badań naukowych może to wam rozjaśni umysły ☺️ aczkolwiek zgadzam się tutaj z Polunka że na tym forum jadem pluć, się lubi. Wiele postów i wypowiedzi dość często jednych i tych samych osób gołym okiem na to wskazuje. Krytykowanie innych przez grupę osób to już normalność dobrze, że jeszcze są osoby, z które potrafią myśleć.
wypominasz komuś plucie jadem a sama nim plujesz 😅🐍

reklama
Cóż niektórzy pewnych rzeczy nigdy nie zrozumią :) nie chce mi się tego tłumaczyć bo to nie ma najmniejszego sensu. Proponuję jednak trochę zaczerpnąć wiedzy medycznej i przeprowadzonych badań naukowych może to wam rozjaśni umysły ☺️ aczkolwiek zgadzam się tutaj z Polunka że na tym forum jadem pluć, się lubi. Wiele postów i wypowiedzi dość często jednych i tych samych osób gołym okiem na to wskazuje. Krytykowanie innych przez grupę osób to już normalność dobrze, że jeszcze są osoby, z które potrafią myśleć.

Dawaj te badania naukowe.
Mogą być nawet po angielsku i po łacinie 😈

Deer Popcorn GIF

Na tym forum jest grupa pseudo specjalistów, która myśli że wie wszystko i wszystkiego doświadczyła :) negują wszystkie wpisy ( nie tylko Twoje), które ich zdaniem, przez pryzmat ich sytuacji nie pasują, nie przyjmując żadnych argumentów, które wpisują się w ich styl myślenia. Więc masz rację lepiej nie tłumaczyć 👏👏👏 Bo jak to mówią mądrym tłumaczyć nie musisz......a innym nie przetłumaczysz ;)

Na podstawie opinii lekarzy, bo żadnych innych medycznych przeciwwskazań nie było. Wcześniej problemów z owulacja nie miałam. W momencie silnego parcia na ciążę okazało się że się pojawił. A gdy odpuściłam okazało się z jest ciąża. Więc ja zganiam to aby karb stresu.
Myślę, że nie jesteś w stanie tego wyjaśnić i nie warto proponuje odpuścić. Szkoda tłumaczenia głową muru nie przebijesz. Na każde słowo znajdą "coś". A będą ciągnąć żałosną rozmowę.

Masz czynnik pomiaru stresu ? Ja nie mam 🤷nie wiem jaki jest czynnik stresu kobiet w sytuacji wojny. Wiem jaki był mój w momencie zafiksowania się na ciąży. Był na tyle duży że zablokowal owulację. Czemu służy to porównanie? Bo dla mnie jest totalnie bezsensowne. Kobieta w sytuacji wojny może przeżywac stres w związku ze spadającymi bombami, ale nie przeżywać stresu związanego z fiksacja na zajście w ciążę. To, że przeżywam silny stres w pracy, nie oznacza że silny stres przeżywam też w intymnej sytuacji jeśli nie jestem zafiksowana na ciąży. Tu chodzi o stres związany z sytuacją na osiągnięciu której nam bardzo zależy, a nie stres związany z sytuacją w której jesteśmy. Bo nie potrzeba wolny by przebywać w silnym stresie. Każdy jest w jakiejs stresujacej sytuacji. Porównanie na siłę i bez sensu 🤷
Też uważam że ten przykład o wojnie jest niezbyt mądry ;)

reklama
Na tym forum jest grupa pseudo specjalistów, która myśli że wie wszystko i wszystkiego doświadczyła :) negują wszystkie wpisy ( nie tylko Twoje), które ich zdaniem, przez pryzmat ich sytuacji nie pasują, nie przyjmując żadnych argumentów, które wpisują się w ich styl myślenia. Więc masz rację lepiej nie tłumaczyć 👏👏👏 Bo jak to mówią mądrym tłumaczyć nie musisz......a innym nie przetłumaczysz ;)
właśnie nazwałaś ludzi, którzy "nie wpisują się w Twój styl myślenia", głupimi.
Eh, hipokryzja.

Do góry