Polunka
Aktywna w BB
A ja uważam, że za dużo na tym forum pseudo specjalistów i jadu. Co w tym złego, że dziewczyna napisała że trzeba pozytywnie myśleć, czyliZ dużo na tym forum rad: albo odpuścić, nie myśleć i samo przyjdzie, albo wizualizować, afirmować a się uda - same sprzecznościZłote rady jak zajść lepiej zostawić dla siebie - wystarczyłoby tylko napisać, że trzymam kciuki, ale nie… Zawsze dopisek z radą, o którą nikt nie prosił
![]()
A ja uważam, że za dużo na tej grupie jest jadu i pseudo specjalistów. Co złego jest w tym, że dziewczyna napisała, że czasem warto odpuścić myślenie i włączyć pozytywne nastawienie? To powód żeby na nią tak naskoczyć? DramatZ dużo na tym forum rad: albo odpuścić, nie myśleć i samo przyjdzie, albo wizualizować, afirmować a się uda - same sprzecznościZłote rady jak zajść lepiej zostawić dla siebie - wystarczyłoby tylko napisać, że trzymam kciuki, ale nie… Zawsze dopisek z radą, o którą nikt nie prosił
![]()
![Person gesturing OK :person_gesturing_ok: 🙆](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f646.png)
do działaniach i finalnie pomóc. Serio nie można nic napisać od Siebie bo od razu jest wylew frustracji? Ja rozumiem że dziewczyny tu borykają się z różnymi trudnościami ale nie naskakujmy na kogoś nie znając jego historii, bo akurat ktoś nie wpisał się w nasz nurt myślenia.