Kasiek1983
Fanka BB :)
Dziewczyny, chciałabym sprzedać swój wózek Esprio Atlantic 3 w 1 i kupić jakiś mniejszy, ale równie wygodny... zastanawiam się nad tym który kupiła Agast, też Espiro... może ktoś jeszcze coś polecić tak do 500zł???
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To jest NUNA? Widziałam go w sklepie i wyglądał fajnie, tylko mi nie podobało się to, że się prawie w ogóle nie rozkłada i ma takie dziwne kółka. Ciekawa jestem jak się sprawuje w praktyce? Czy te kółka dają radę po innej powierzchni niż asfalt? Podobał mi się ten wózek ale głównie przez to że się nie rozkłada kupiliśmy inny![]()
My kupiliśmy wczoraj Cybex Onyx, ja na razie jestem zachwycona zobaczymy jak będzie w praktyce Cybex ONYX 2011 Wózek spacerowy Hurtownia Artykułów Dziecięcych MADAR kolor różowy
On jest za-je-bis-ty !!! Oglądałam go w sklepie i byłam zachwyconaTylko trochę wąski mi się wydawał..