Kasiek1983
Fanka BB :)
Dziewczyny, chciałabym sprzedać swój wózek Esprio Atlantic 3 w 1 i kupić jakiś mniejszy, ale równie wygodny... zastanawiam się nad tym który kupiła Agast, też Espiro... może ktoś jeszcze coś polecić tak do 500zł???
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To jest NUNA? Widziałam go w sklepie i wyglądał fajnie, tylko mi nie podobało się to, że się prawie w ogóle nie rozkłada i ma takie dziwne kółka. Ciekawa jestem jak się sprawuje w praktyce? Czy te kółka dają radę po innej powierzchni niż asfalt? Podobał mi się ten wózek ale głównie przez to że się nie rozkłada kupiliśmy inny
My kupiliśmy wczoraj Cybex Onyx, ja na razie jestem zachwycona zobaczymy jak będzie w praktyce Cybex ONYX 2011 Wózek spacerowy Hurtownia Artykułów Dziecięcych MADAR kolor różowy
On jest za-je-bis-ty !!! Oglądałam go w sklepie i byłam zachwycona Tylko trochę wąski mi się wydawał..