reklama
nie wydaje mi się jakiś wąski, Klara się mieści;-) już dziś wypróbowany, prowadzi się super,mała zadowolona siedzi:-) obawiałam się tylko tego że nie ma pałąka ale małej chyba go jakoś bardzo nie brakowało.
My też nie mamy w spacerówce pałaka i nie widze, żeby małej to przeszkadzało. W drugim wózku, większym, cięższym i do użytku 'okolodomowego' jest pałąk i Pola najczęściej wystawia na nim nogi hehe
koriander
Fanka BB :)
hehe a ja juz myslalam ze Lila jakas dziwna bo ciagl nogi na czyms zawiesza, stercza jej z tego wozka na wszystkie strony :-)My też nie mamy w spacerówce pałaka i nie widze, żeby małej to przeszkadzało. W drugim wózku, większym, cięższym i do użytku 'okolodomowego' jest pałąk i Pola najczęściej wystawia na nim nogi hehe
nadika
Fanka BB :)
szukam spacerówki parasolki ale cenowo ok 200-300zł, może któraś cos polecić z tej półki??? )
Nasi znajomi mają wózek firmy Milo taki jak z tej aukcji (tyle że różowy)
NOWOŚĆ 2011 SUPER LEKKA SPACERÓWKA EASYGO MILO!!! (1696558398) - Aukcje internetowe Allegro
i są z niego zadowoleni, my też się nad nim zastanawiamy. Z tego co widziałam to fajnie się składa i dobrze prowadzi, ale mi się najbardziej w nim podoba łatwy sposób regulacji oparcia za pomocą zamków błyskawicznych.
NOWOŚĆ 2011 SUPER LEKKA SPACERÓWKA EASYGO MILO!!! (1696558398) - Aukcje internetowe Allegro
i są z niego zadowoleni, my też się nad nim zastanawiamy. Z tego co widziałam to fajnie się składa i dobrze prowadzi, ale mi się najbardziej w nim podoba łatwy sposób regulacji oparcia za pomocą zamków błyskawicznych.
Ja tak trochę z innej beczki, bo wszyscy raczej szukają spacerówek ja natomiast potrzebuję drugi wózek "bardziej zabudwany" i zastanawiam się nad tymi:
WÓZKI SPACEROWE GRACO MIRAGE + SOLO SPACERÓWKI (1700269729) - Aukcje internetowe Allegro
Baby Design Sprint 2011 !! (1688747051) - Aukcje internetowe Allegro
Ten Graco lepszy cenowo, ale kolory trochę beznadziejne, natomiast drugi trochę droższy ale fajny ten fioletowy
Czy któraś je użytkuje??
Może możecie jeszcze jakiś inny polecić
WÓZKI SPACEROWE GRACO MIRAGE + SOLO SPACERÓWKI (1700269729) - Aukcje internetowe Allegro
Ten Graco lepszy cenowo, ale kolory trochę beznadziejne, natomiast drugi trochę droższy ale fajny ten fioletowy
Czy któraś je użytkuje??
my a raczej Tomek sie wozi tym drugim tj. Baby Design Sprint ( mamy wersję z 2010) i oboje jesteśmy zadowoleniJa tak trochę z innej beczki, bo wszyscy raczej szukają spacerówek ja natomiast potrzebuję drugi wózek "bardziej zabudwany" i zastanawiam się nad tymi:
Czy któraś je użytkuje??
zyrraffka
Szczęśliwa mama
ja mam baby design espiro i nie jestem zadowolona, jak ide nogi mi zahaczają o hamulec, który bardzo hałasuje, nie da się prowadzić jedna ręka co czasem by się przydało np. trzymając parasolkę.
reklama
ja mam baby design espiro i nie jestem zadowolona, jak ide nogi mi zahaczają o hamulec, który bardzo hałasuje, nie da się prowadzić jedna ręka co czasem by się przydało np. trzymając parasolkę.
ja w Sprincie nie mam tego problemu a raczej do niskich nie należę, prowadzi się jedną ręką także bo ma rączkę połączoną
dla mnie plusem jest jego waga i to że ma chyba największe kółka w tego typu spacerówkach co na nasze chodniki jest idealne