reklama
adorea
Fanka BB :)
Ja nawet o nim nie myśle, raz że mi się nie podoba a dwa....kurcze za co tyle kasy, może jakbym zarbiała 10tyś to byłoby inaczej, ale tak to wole coś tańszego.A co wy sie tak uparłyscie na te Maclareny ?
A co wy sie tak uparłyscie na te Maclareny ?
Mi się strasznie podoba - wczoraj widziałam z nim kobietę w parku Na lato super i na bieganie za dzieckiem potem . A wg opinii to on i Inglessima to jedne z lepszych wózków parasolek.
konniczynka
Szczęśliwa mamuśka :)
zdec Na e-bayu możesz szukać, może się trafi jakaś okazja
maclaren, Wózki za granicą taniej na eBay, maclaren największy wybór, niskie ceny.
Możesz też popatrzeć na brytyjskim e-bayu, to mogę z siostrą pogadać, żeby zamówiła do siebie w uk, a potem przesłała do Pl. Ale wtedy są dodatkowe koszty przesyłki (ta w uk i ok.25 funtów kurier do pl) i nie wiem, czy się coś takiego opłaca.
maclaren items - Get great deals on Pushchairs Prams, Pushchairs items on eBay UK!
maclaren, Wózki za granicą taniej na eBay, maclaren największy wybór, niskie ceny.
Możesz też popatrzeć na brytyjskim e-bayu, to mogę z siostrą pogadać, żeby zamówiła do siebie w uk, a potem przesłała do Pl. Ale wtedy są dodatkowe koszty przesyłki (ta w uk i ok.25 funtów kurier do pl) i nie wiem, czy się coś takiego opłaca.
maclaren items - Get great deals on Pushchairs Prams, Pushchairs items on eBay UK!
adorea
też mi się tak wydaje, dlatego szukam w miarę taniego wózka...teraz mam jedo bartatine i jestem mega zadowolona, ten wózek na pewno jeszcze długo i nie jednemu dziecku posłuży....z tym że spacerówka jak to w wózkach 2w1 jest wielka i ciężko się ją przewozi i tylko dlatego szukam czegoś mniejszego do samochodu.ja malam wozek Tako i przezyl 3 dzieci ,wiec placicie chyba za firme i napis na wozku :-)
reklama
dziumdzia84
też mi się tak wydaje, dlatego szukam w miarę taniego wózka...teraz mam jedo bartatine i jestem mega zadowolona, ten wózek na pewno jeszcze długo i nie jednemu dziecku posłuży....z tym że spacerówka jak to w wózkach 2w1 jest wielka i ciężko się ją przewozi i tylko dlatego szukam czegoś mniejszego do samochodu.
kiedyś też tak uwazałam, w ogóle mi się te wózki nie podobałay chciałam kupić tańszy ale jak poszłam do sklepu - to się w nim zakochałam
nie kupowałam nowych wózków bo chciałam póżniej zainwestować w nową dobrą spacerówke, zawsze uważałam zę maclareny są przereklamowane ale zakochałam się w nim w sklepie, jeżdziłam po sklepie kilkoma wózkami i ten był dl amnie najwygodniejszy i dla małej równiez, dużo miejsca - jest szerszy niż inne spacerówki ma większe kółeczka i regulowane rączki dla innych będzie to wadą bo dużo miejsca zajmuje w bagazniku
nie twierdze ze można kupic równie dobry wózek za tańsze pieniądze ale ja już miałam dość mojej wielkiej spacerówki gdzie dziecko spało z nózkami podniesionymi
teraz uwielkbiam ten wozek choc na sniegu nie daje rady