reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Cztery kółka dla malucha :)

reklama
ja widzialam garnuszek za niecale 8euro na wyprzedazy, ale musiscie sie zastanowic czy chcecie zeby wasze dziecko pozniej spiewalo po holendersku bo wtakim jezyku sa piosenki :-)

Oj angielski to taki już pospolity język wszyscy się go uczą :-) a ile jest maluchów uczących się holenderskiego :-)

anecznik - o jaki garnuszek ci chodzi ,bo juz sie pogubilam

a w pl mieszkam pomiedzy Nowym Tomyslem a Swiebodzinem ( na granicy wielkopolski i lubuskiego ) ale pojade rowniez do Kalisza

agast22 - woezek super tez sie nad nim zastanawialam siwetnie sie prowadzi i jest lekki ale ja chce troche inny ,mam juz upatrzony troche bardziej wygodny

xadventure-kinderwagens-gg-17.jpg

Nuna.jpg
a mialam upatrzony taki ale cena mnie zabiła!!!
mala siedziala w nim zajebi...... strasznie mi sie podobał maly leciutki ,wygodny,slicznne wykonczenie............moze jeszcze sie skusze na niego jak mala troche podrosnie ??

Nuna.jpg
a mialam upatrzony taki ale cena mnie zabiła!!!
mala siedziala w nim zajebi...... strasznie mi sie podobał maly leciutki ,wygodny,slicznne wykonczenie............moze jeszcze sie skusze na niego jak mala troche podrosnie ??

O, a co to za cudo? :)

Mam pytanie troche z innej beczki - musimy kupic fotelik, bo coprawda dostalismy od mojej siostry po jej synku, ale mój M. stwierdził, że musimy mieć taki z isofixem, a poza tym ten od siostry mu sie nie podoba ;) To 5-letni Maxi Cosi, nie wiem jaki model. No i jestem zielona w temacie fotelików, bo nas to do tej pory nie interesowalo. Poki co mala jezdzi w aucie w gornej czesci wozka Mutsy, który jest jednoczesnie fotelikiem. Ale on jest montowany tylem do kierunku jazdy i juz z niego troche wyrasta. Na spacery jezdzi juz spacerowka Mutsy, a w aucie gniecie sie w tej nibygondoli, nibyspacerowce, bo to cos posredniego :) Doradzcie jakis fotelik, najlepiej taki 9-25kg...

reklama
Do góry