he he no właśnie to będę w taczce chyba wozić
ja chyba tez
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
he he no właśnie to będę w taczce chyba wozić
Kupię na pompowanym kółkuja chyba tez
Kupię na pompowanym kółku
Oj lepiej żartować niż chorowaćAle ciężko mi si zdecydowaćJutro jadę do sklepu dziecko to może cos upatrzęhehe :-) dokładnie tak
A wiesz może co z tymi x-landerkami nie tak że były szybko sprzedawane?Jakieś wady minusy?Kurcze im bliżej zakupu tym bardziej się waham:-)
Wydaje mi się ze jedyne wyjście to sprzedać fotelik i dokupić w to miejsce pasującyKuzwa ,ja sie chyba pochlastam:--(. Kolezanka tak nam nagadala,zeby kupic porządny fotelik samochodowy i zgłupielismy. Wiec postanowilismy kupic Maxi Cosi uzywany i ten wozek co mi sie podobał i wyobrazcie sobie,ze on nie pasuje dop tego wozka i niewiem co teraz mam robic. Nie podobaja mi sie xlandery,gdzie te foteliki pasuja,a na np.mutsy nas po prostu nie stac :-(,bosze niewiem co robic...:-(
Wydaje mi się ze jedyne wyjście to sprzedać fotelik i dokupić w to miejsce pasujący
No tylko, że jak bedziesz patrzeć czy dobry czy zły....to nigdy nie dopasujesz....wydaje mi się, że każdy fotelik który ma atest jest dobryWięc złe te co nie mają...sprawdź czy Twój ma i tyle....Jeszcze go nie kupilam,ale ten co pasuje do wozka to niewiadomo jakie on ma normy,bo na tej stronie foteliki.info go nie ma,i niewiadomo czy on dobry czy zły jest .
No tylko, że jak bedziesz patrzeć czy dobry czy zły....to nigdy nie dopasujesz....wydaje mi się, że każdy fotelik który ma atest jest dobryWięc złe te co nie mają...sprawdź czy Twój ma i tyle....