reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Cztery kółka dla malucha :)

reklama
Paula- bardzo ładny wozeczek.

Ja ostatnio chodzilam po parku i normalnie 80% wozkow to byly x-landery.!
Faktycznie dużo się tego sprzedaje, bo i porządna firma:-) Jak dla mnie jedyny minus to spacerówka tylko przodem, no i cena za 3w1 przy tako, coneco czy espiro trochę odstaje:-/

Nie wiem ale znów znajoma ma X-landera i mówi, że żałuje płaci się za firma a nie za wygodę....więc już mam kołowrotek;)

Ja też tego x-landera mam dopiero w planach, byłam już chyba w 10 ogromnych sklepach z wózkami gdzie wybór był naprawdę duży i wiadomo że sprzedawca zawsze będzie zachwalał, tym bardziej że wózek do najtańszych nie należy, ale trafiłam na kilku naprawdę obiektywnych, którzy doradzali mi go zamiast np quinny, czy abc. Wśród znajomych nikt go niestety nie miał, opieram się na opiniach które wyczytam na forach. Dzisiaj widziałam w sklepie Jedo - Fyn i też solidnie się prezentował:-)więc tak do końca też jeszcze decyzja nie podjęta.

Zobacz załącznik 243056

a to nasz wózeczek taki wybraliśmy:-):-):-)

Mam dokładnie tak samo :-D jak zobaczyłam i poprowadziłam tako jumpera x to już nawet nie chce patrzeć na żaden inny :-) tylko problem mam z wyobrem wzoru :-p za dużo tego mają zdecydowanie, zarówno kolekcja koła jak i serca mnie urzekła :-D hih

A x-landery to powiem Wam szczerze, że raczej są odradzane przez moje koleżanki i przeważnie sprzedawały szybko

Mam dokładnie tak samo :-D jak zobaczyłam i poprowadziłam tako jumpera x to już nawet nie chce patrzeć na żaden inny :-) tylko problem mam z wyobrem wzoru :-p za dużo tego mają zdecydowanie, zarówno kolekcja koła jak i serca mnie urzekła :-D hih

A x-landery to powiem Wam szczerze, że raczej są odradzane przez moje koleżanki i przeważnie sprzedawały szybko

no moja kumpela ma tylko tako jumper gt ale jest zadowolona z niego:tak::tak::tak:
my wybralismy wlasnie taki jak na zdjeciu najbardziej nam sie podobał :-):-):-):-)

reklama

A wiesz może co z tymi x-landerkami nie tak że były szybko sprzedawane?Jakieś wady minusy?Kurcze im bliżej zakupu tym bardziej się waham:-)

Do góry