reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Cztery kółka dla malucha :)

reklama
też się do niego przymierzam- proszę napisz coś o nim więcej -czy kupiłaś go w sklepie czy na allegro, czy jest bardzo zwinny, czy nie jest zbyt niski i jaki kolor wybrałaś? pozdrawiam serdecznie :)

ja kupilam na allegro i kolor wybieral moj malzonek dokladnie ten ktory jest na zdjeciu :) (ja chcialam ten turkusowy) jak dla mnie nie jest niski a i maz ktory ma 192cm wzrostu stwierdzil ze jest ok jest zwinny i nie jest tak ciezki jak sie tego spodziewalam material te< jest dobrej jakosci tak ze naprawde jestem zadowolona :) pozdrawiam

hej dziewczynki,
mnie przycisneło i udalo mi sie zakupic wózeczek :)
zdcydowałam sie na x-landera xa wersja limitowana dla dziewczynki
X-lander X-BOARD GIRL
udało mi się kpić używany w dobrej cenie :)
chciałam kupić nowy ale nigdzie nie było :( mają się pojawić w drugiej połowie maja ale nikt mi gwarancji nie dał ze będą
w sumie na dobre wyszło bo kolorystyka nam się zupełnie nie podobała, a tak mam go już w domu, kot się przyzwyczaja, juz jeździł w koszyku :)
dokupie jeszcze dobry fotelik i bedzie wszystko
pzdr.
kalwa

skontaktowałam sie ze sprzedajacym z allegro w zwiazku z reklamacja, wiec odbywa sie to w ten sposob,ze ja do nich na własny koszt wysyłam uszkodzana czesc,a oni dopiero odsyłaja do firmy. Wiec postanowilismy z moim D, ze wolimy zaplacic te 200zł wiecej,ale kupic na miejscu i zawsze to mozna pojechac i zglosic reklamacje i napewno to szybciej sie odbedzie niz wysyłac wozek na drugi koniec polski.

Słyszałyście może coś o polskiej firmie Abder?? Widziałam dziś ich wózki i wydają się być całkiem całkiem.

Anecznik chyba chodzi ci o wózki Adbor.
Ja miałam dla córki Adbor ring Adbor - Producent wózków i akcesoriów dziecięcych
Wózek tani, bo w 2006 zapłaciłam coś w granicach 600 zł. Dla mnie był super, miał pompowane koła, co u mnie sprawdziło się super, bo po wybojach musiałam jeździć, ale w mieście też sie lekko po chodnikach prowadził. jedyny minus to był ciężki no i jednak gabarytowo tez nie najmniejszy. Teraz go przepatrzyłam, uprałam i posłuży też maluchowi.

Anecznik chyba chodzi ci o wózki Adbor.
Ja miałam dla córki Adbor ring Adbor - Producent wózków i akcesoriów dziecięcych
Wózek tani, bo w 2006 zapłaciłam coś w granicach 600 zł. Dla mnie był super, miał pompowane koła, co u mnie sprawdziło się super, bo po wybojach musiałam jeździć, ale w mieście też sie lekko po chodnikach prowadził. jedyny minus to był ciężki no i jednak gabarytowo tez nie najmniejszy. Teraz go przepatrzyłam, uprałam i posłuży też maluchowi.

Faktycznie, zrobiłam literówkę :-)
Dokładnie o te wózki mi chodzi, widziałam że teraz można je kupić do 1000 zł ale już z fotelikiem itp a i gabaryty ma bardzo podobne do tych droższych wózków i tak się zastanawiam czy warto przepłacać skoro praktycznie ma to samo. Nie wiem tylko jaki jest jakościowo, ale z drugiej strony znam historię gdzie ludzie kupowali wózki z niebotyczne pieniądze i szybko musieli je oddawać do serwisu więc tu chyba niema reguły.

Ostatnia edycja:
Długo myślałam nad wózkiem, tym bardziej, że mam bardzo fajną wczesną spacerówkę po siostrzenicy i drugą już klasyczną parasolkę. Trochę głupio było mi wydawać kupę kasy na wózek 3w1 :eek: W końcu znalazło się rozwiązanie - kupiliśmy taką spacerówkę WÓZEK SPACEROWY SPACERÓWKA OPAL RAMATTI BONUSY $ (1013366616) - Aukcje internetowe Allegro , a fotelik i gondolkę do niego dostaliśmy od znajomych po ich maluchu. Wózek całkiem fajny, zwrotny i co najważniejsze - sprawdzony w boju:tak:
Mam nadzieję, że nas nie zawiedzie;-)

reklama
Do góry