Asik1234
Fanka BB :)
drewnem miałam na myśli to łóżeczko leżące niby na szczęście na strychuDrewnem? Nie mięsem[emoji23]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
drewnem miałam na myśli to łóżeczko leżące niby na szczęście na strychuDrewnem? Nie mięsem[emoji23]
Moszczu.... !Ej no czujesz klimat. Dopiero sie do tej listy sama dopisałam [emoji23][emoji23][emoji23]
Cholera ja też niby nie jestem przesądna, ale w tym temacie jakoś jestem i nic nie kupuję. Dziwne to nie?No i to jeszcze jaki znak [emoji3] czekamy na bociany i kapusty. Ja zaraz lece na galerie, wejde do smyka oczywiscie. Ale boje sie jeszcze coa kupować. Pitolone przesądyNo baaa. Lista być musi [emoji13] czekaj jak zaczne robić statystyki i wykresy waszych [emoji173] hahahaha [emoji13][emoji12][emoji14] zboczenie zawodowe Na liscie oczywiscie jesteś. Uczciwie staram sie alfabetycznie Nas poukładać
No a ile to razy klade sie lekko odkrywajac. Wczesniej oczywiscie kosiarka,perfum.. i udaje juz ze śpię [emoji23][emoji23][emoji23]No ja już odpływalam i tak mnie podszedł wiec jak się rzuciłam na mięso to był w szoku ze tak się rozbudzilam wiec też mu chwała za wyczucie czasuoczywiście mam nadzieję na powtórkę przed kolejnym snem
Normalnie chyba ten tekst wypróbuję![emoji23][emoji23]No a ile to razy klade sie lekko odkrywajac. Wczesniej oczywiscie kosiarka,perfum.. i udaje juz ze śpię [emoji23][emoji23][emoji23]
Lepsze takie podchody niż tekst w stylu: " mój drogi małżonku, pragnę nadmienić iż po konsultacji ginekologicznej zaleca sie nam w dniu dzisiejszym współżycie w celach prokreacyjnych"
Ja też nic nie kupuje Ale skoro miał wyrzucić to niech leży u mnie jak ktoś gdzieś usłyszę będzie potrzebował to chętnie wydam a jeśli nie to może i mnie się przyda.Cholera ja też niby nie jestem przesądna, ale w tym temacie jakoś jestem i nic nie kupuję. Dziwne to nie?
Bo my same nie dopuszczamy do siebie takich mysli. Ze niby zabobony przesądy to dla ciemnego ludu. A my rozsadne.. ale cos w tym jest. Moze to dziala na podświadomość. A jak wiadomo juz czlowiek moze sobie wiele wmówićCholera ja też niby nie jestem przesądna, ale w tym temacie jakoś jestem i nic nie kupuję. Dziwne to nie?
Mam to samo. Rolka na dzien mi idzie. Jakbym chciala jakies czary tym papierem odczyniać [emoji23][emoji23][emoji23]Dacie wiare ze przez to że za dwa dni testy ja boje sie podcierac ze @ przyjdzie!!
oj takna nich to sa sposoby w sumie to zawsze działa pod warunkiem ze jest wypoczęty i nie ma złego humoru kinder nie raz mnie tak denerwuje ale jakoś zawsze zrobi tak we Mi przechodzi szukaliśmy się zawsze mówię dość długo ale warto było.No a ile to razy klade sie lekko odkrywajac. Wczesniej oczywiscie kosiarka,perfum.. i udaje juz ze śpię [emoji23][emoji23][emoji23]
Lepsze takie podchody niż tekst w stylu: " mój drogi małżonku, pragnę nadmienić iż po konsultacji ginekologicznej zaleca sie nam w dniu dzisiejszym współżycie w celach prokreacyjnych"