reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZILAŁT'owe starania

reklama
No i to jeszcze jaki znak [emoji3] czekamy na bociany i kapusty. Ja zaraz lece na galerie, wejde do smyka oczywiscie. Ale boje sie jeszcze coa kupować. Pitolone przesądyNo baaa. Lista być musi [emoji13] czekaj jak zaczne robić statystyki i wykresy waszych [emoji173] hahahaha [emoji13][emoji12][emoji14] zboczenie zawodowe Na liscie oczywiscie jesteś. Uczciwie staram sie alfabetycznie Nas poukładać
Cholera ja też niby nie jestem przesądna, ale w tym temacie jakoś jestem i nic nie kupuję. Dziwne to nie?

No ja już odpływalam i tak mnie podszedł wiec jak się rzuciłam na mięso to był w szoku ze tak się rozbudzilam wiec też mu chwała za wyczucie czasuoczywiście mam nadzieję na powtórkę przed kolejnym snem
No a ile to razy klade sie lekko odkrywajac. Wczesniej oczywiscie kosiarka,perfum.. i udaje juz ze śpię [emoji23][emoji23][emoji23]
Lepsze takie podchody niż tekst w stylu: " mój drogi małżonku, pragnę nadmienić iż po konsultacji ginekologicznej zaleca sie nam w dniu dzisiejszym współżycie w celach prokreacyjnych"

No a ile to razy klade sie lekko odkrywajac. Wczesniej oczywiscie kosiarka,perfum.. i udaje juz ze śpię [emoji23][emoji23][emoji23]
Lepsze takie podchody niż tekst w stylu: " mój drogi małżonku, pragnę nadmienić iż po konsultacji ginekologicznej zaleca sie nam w dniu dzisiejszym współżycie w celach prokreacyjnych"
Normalnie chyba ten tekst wypróbuję![emoji23][emoji23]

Cholera ja też niby nie jestem przesądna, ale w tym temacie jakoś jestem i nic nie kupuję. Dziwne to nie?
Ja też nic nie kupuje Ale skoro miał wyrzucić to niech leży u mnie jak ktoś gdzieś usłyszę będzie potrzebował to chętnie wydam a jeśli nie to może i mnie się przyda.

Bo my same nie dopuszczamy do siebie takich mysli. Ze niby zabobony przesądy to dla ciemnego ludu. A my rozsadne.. ale cos w tym jest. Moze to dziala na podświadomość. A jak wiadomo juz czlowiek moze sobie wiele wmówić :)

reklama
oj takna nich to sa sposoby w sumie to zawsze działa pod warunkiem ze jest wypoczęty i nie ma złego humoru kinder nie raz mnie tak denerwuje ale jakoś zawsze zrobi tak we Mi przechodzi :)szukaliśmy się zawsze mówię dość długo ale warto było.:)

Do góry