reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZILAŁT'owe starania

U nas dół. :( Rano robiliśmy domowy test na ilość plemników :( i niestety wyszedł negatywny - tzn. taka bledziudka kreseczka - co świadczy o tym, że snajperów nie wiele :( w lutym konkretne badania w labie. Przez te 8 miesięcy myślałam, że problem we mnie.... I ciągle nie mogłam pojąć że wszystko książkowo a nie wychodzi. Nie mam do M pretensji ani nic. Tylko cholernie mi smutno bo wiem że już raczej nikłe szanse. Przepraszam że tak przy sobocie ale od rana poplakuje sobie w ukryciu żeby M. nie widział i nie czuł się winny.
Domowy to ty sobie mozesz makaron zrobić a nie testy.
Tego samego dnia zadzwoniłam. Umowilam nas. Pojechalismy oboje bo w pojemnik nie chciałam. Dostalismy gabinet zebym mezowi pomogla ;)
200 zł. Wyniki w 2 h. Pełny opis.

reklama
U nas dół. :( Rano robiliśmy domowy test na ilość plemników :( i niestety wyszedł negatywny - tzn. taka bledziudka kreseczka - co świadczy o tym, że snajperów nie wiele :( w lutym konkretne badania w labie. Przez te 8 miesięcy myślałam, że problem we mnie.... I ciągle nie mogłam pojąć że wszystko książkowo a nie wychodzi. Nie mam do M pretensji ani nic. Tylko cholernie mi smutno bo wiem że już raczej nikłe szanse. Przepraszam że tak przy sobocie ale od rana poplakuje sobie w ukryciu żeby M. nie widział i nie czuł się winny.
Rozumiem co czujesz i przykro mi.
U nas problem też tylko po jego stronie

Dziewczyny chcecie ściąge co o której godzinie? [emoji23]
1_Pozycje-seksualne-Zegar-cienny-Dla-Doros-ych-Gry-Seks-24-Godzin-Sex-brudne-Smut-Humor-ciany...jpeg

Że się wtrącę troszkę, Kochana, zrobiliście sobie tylko pod górkę tym testem. Takie testy to pic na wode. One nie powiedzą Wam nic. Dosłownie nic. Nie pokażą ruchu, żywotności, morfologi. Ja nie wiem w ogole czemu takie rzeczy sa dopuszczone do użytku, chyba tylko dlatego żeby robić z ludzi głupków i naciągnąć na kase[emoji43]
I drogie sa[emoji43]
Zróbcie sobie normalne badanie nasienia. Wtedy będziecie wiedzieć co i jak.
I nie płacz. Bo taki test co najwyzej możesz wyrzucić do kosza[emoji106]

Że się wtrącę troszkę, Kochana, zrobiliście sobie tylko pod górkę tym testem. Takie testy to pic na wode. One nie powiedzą Wam nic. Dosłownie nic. Nie pokażą ruchu, żywotności, morfologi. Ja nie wiem w ogole czemu takie rzeczy sa dopuszczone do użytku, chyba tylko dlatego żeby robić z ludzi głupków i naciągnąć na kase[emoji43]
I drogie sa[emoji43]
Zróbcie sobie normalne badanie nasienia. Wtedy będziecie wiedzieć co i jak.
I nie płacz. Bo taki test co najwyzej możesz wyrzucić do kosza[emoji106]
Tak tak badanie zrób koniecznie.
Nie mniej jednak u nas się potwierdziło.
Edit
Mam nadzieje że i ciebie będzie inaczej niż u mnie

No a ile to razy klade sie lekko odkrywajac. Wczesniej oczywiscie kosiarka,perfum.. i udaje juz ze śpię [emoji23][emoji23][emoji23]
Lepsze takie podchody niż tekst w stylu: " mój drogi małżonku, pragnę nadmienić iż po konsultacji ginekologicznej zaleca sie nam w dniu dzisiejszym współżycie w celach prokreacyjnych"
Jebłam. Mimo mega doła rozśmieszyłaś mnie do łez [emoji23][emoji1787][emoji23]

Kutffa ja tu jestem na liście! Nawet nie wiedziałam[emoji23]
To witam się ze wszystkimi[emoji179]
Ale ja nie wiem czy mogę byc wśród staraczek, bo u Nas i tak się szykuje in vitro.

reklama
Do góry