reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZILAŁT'owe starania

Dla siebie co robię dziś [emoji23].
No więc tak spacer z psem,
Wyjazd do sklepu budowanego,potem supermarket spożywczy , a potem gołąbki takie z krojoną kapuchą. Zjadłam i padłam. Oglądam tv i cieszę się że mój poszedł do mamusi swojej [emoji6].Błogą ciszę przerywa tylko chrapanie psa .Ale to chwila bo zaraz muszę lecieć z praniem i sprzątaniem , chyba że sobie coś odpuszczę . Jeszcze nie wiem.Tak my kobiety słaba płeć mamy boskie życie
Kurcze [emoji39] ale sie cieszę, że tyle Nas jest staraczek czilałtowych. Większe prawdopodobieństwo, że za chwile pojawi sie kolejna focia z pozytywnym testem. Dziefcynki jest sobota. Pochwalcie sie co robicie dzis dla siebie. Tak na reset rozumku. Ja mysle zeby do kina skoczyć chociaz mój na necie juz wszystko obejrzał ale moze go namówie a później wykorzystam [emoji13]

reklama
Wyobraźcie sobie że tak jak pisałam wyżej głowa mnie bolała wiec postanowiłam się położyć iii to mój mnie dorwał wiec zaliczony dzień .dziś nasz przyjaciel przywiózł Mi łóżeczko Po kimś tam z rodziny ładne itd i miał to wyrzucić Ale zadzwonił do nas czy może chce do kogoś czy ma wyrzucić a ja do niegodo mnie na strych wiec nic juz nie skomentował tylko ładnie przywiózł i z moim ładnie schowali na strych .w razie ktoś będzie potrzebował to chętnie wydam badz może i Mi się przyda wiec może też szczęście Mi przyniesie:)Poza tym niby spałam ale czuję się jak kółek.cały dzień...nawet po ❤ złe się czułam i poszłam odrazu spać.teraz zjadłam słodkie do tego kawka mandarynka i oglądam skoki z mym misiem.

To łóżeczko to znak wg mnie [emoji6]
Wyobraźcie sobie że tak jak pisałam wyżej głowa mnie bolała wiec postanowiłam się położyć iii to mój mnie dorwał wiec zaliczony dzień .dziś nasz przyjaciel przywiózł Mi łóżeczko Po kimś tam z rodziny ładne itd i miał to wyrzucić Ale zadzwonił do nas czy może chce do kogoś czy ma wyrzucić a ja do niegodo mnie na strych wiec nic juz nie skomentował tylko ładnie przywiózł i z moim ładnie schowali na strych .w razie ktoś będzie potrzebował to chętnie wydam badz może i Mi się przyda wiec może też szczęście Mi przyniesie:)Poza tym niby spałam ale czuję się jak kółek.cały dzień...nawet po [emoji173] złe się czułam i poszłam odrazu spać.teraz zjadłam słodkie do tego kawka mandarynka i oglądam skoki z mym misiem.

To łóżeczko to znak wg mnie [emoji6]
No i to jeszcze jaki znak [emoji3] czekamy na bociany i kapusty. Ja zaraz lece na galerie, wejde do smyka oczywiscie. Ale boje sie jeszcze coa kupować. Pitolone przesądy
To my mamy liste???
No baaa. Lista być musi [emoji13] czekaj jak zaczne robić statystyki i wykresy waszych [emoji173] hahahaha [emoji13][emoji12][emoji14] zboczenie zawodowe Na liscie oczywiscie jesteś. Uczciwie staram sie alfabetycznie Nas poukładać

Wyobraźcie sobie że tak jak pisałam wyżej głowa mnie bolała wiec postanowiłam się położyć iii to mój mnie dorwał wiec zaliczony dzień .dziś nasz przyjaciel przywiózł Mi łóżeczko Po kimś tam z rodziny ładne itd i miał to wyrzucić Ale zadzwonił do nas czy może chce do kogoś czy ma wyrzucić a ja do niegodo mnie na strych wiec nic juz nie skomentował tylko ładnie przywiózł i z moim ładnie schowali na strych .w razie ktoś będzie potrzebował to chętnie wydam badz może i Mi się przyda wiec może też szczęście Mi przyniesie:)Poza tym niby spałam ale czuję się jak kółek.cały dzień...nawet po [emoji173] złe się czułam i poszłam odrazu spać.teraz zjadłam słodkie do tego kawka mandarynka i oglądam skoki z mym misiem.
Moj tez ma przypadłość "na śpiku" i budzenia jak juz sie kladlam wściekła z przekonaniem ze dzis nic z tego. Normalnie bym sie wkurzała na te pobudki ale chwała mu za to wyczucie hehe

No i to jeszcze jaki znak [emoji3] czekamy na bociany i kapusty. Ja zaraz lece na galerie, wejde do smyka oczywiscie. Ale boje sie jeszcze coa kupować. Pitolone przesądyNo baaa. Lista być musi [emoji13] czekaj jak zaczne robić statystyki i wykresy waszych [emoji173] hahahaha [emoji13][emoji12][emoji14] zboczenie zawodowe Na liscie oczywiscie jesteś. Uczciwie staram sie alfabetycznie Nas poukładać
Jesteś moim miszczem!

reklama
Moj tez ma przypadłość "na śpiku" i budzenia jak juz sie kladlam wściekła z przekonaniem ze dzis nic z tego. Normalnie bym sie wkurzała na te pobudki ale chwała mu za to wyczucie hehe
No ja już odpływalam i tak mnie podszedł wiec jak się rzuciłam na mięso to był w szoku ze tak się rozbudzilam wiec też mu chwała za wyczucie czasuoczywiście mam nadzieję na powtórkę przed kolejnym snem

Do góry