reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZILAŁT'owe starania

reklama
Witam się na „nie kulturnym” wątku [emoji6]
Cieszę się, ze mogę z Wami dalej być i starać sie o wymarzone kreseczki! Dopiszcie mnie proszę do listy staraczek! [emoji8]
Witamy cieplutko :* Oczywiscie :) juz lecisz na liste. Rozgość sie i czuj sie jak u siebie [emoji173]

Kurcze [emoji39] ale sie cieszę, że tyle Nas jest staraczek czilałtowych. Większe prawdopodobieństwo, że za chwile pojawi sie kolejna focia z pozytywnym testem. Dziefcynki jest sobota. Pochwalcie sie co robicie dzis dla siebie. Tak na reset rozumku. Ja mysle zeby do kina skoczyć chociaz mój na necie juz wszystko obejrzał ale moze go namówie a później wykorzystam [emoji13]

Kurcze [emoji39] ale sie cieszę, że tyle Nas jest staraczek czilałtowych. Większe prawdopodobieństwo, że za chwile pojawi sie kolejna focia z pozytywnym testem. Dziefcynki jest sobota. Pochwalcie sie co robicie dzis dla siebie. Tak na reset rozumku. Ja mysle zeby do kina skoczyć chociaz mój na necie juz wszystko obejrzał ale moze go namówie a później wykorzystam [emoji13]
Dla siebie.... Nogi ogole [emoji23][emoji23][emoji23]
Dla rodziny : gotuje na caly tydzien, piore, sprzątam i bawie sie z małą..... O i tyle. Jutro nic nie robie![emoji12]

Dla siebie.... Nogi ogole [emoji23][emoji23][emoji23]
Dla rodziny : gotuje na caly tydzien, piore, sprzątam i bawie sie z małą..... O i tyle. Jutro nic nie robie![emoji12]
No to Ci powiem ze hardcor- ogolić nogi [emoji23][emoji23][emoji23] ja sie ciesze ze zima i w spodniacj chodze hahahaha moze tez z kosiarką dziś wlece hahaha

Duphostan zwieksza prawdopodobieństwo zagniezdzenia naszych fasoleczek. Pomaga. Nie szkodzi. Dlatego sadze ze jak lekarz od razu wszystkiego nie daje to jakby naciagal na wizyty.
Ja wczoraj na konsultacji u innego jak zobaczył moja tabelke co kiedy biore to byl w szoku ze od pierwszego cyklu mialam juz "zestaw podręcznikowy" przy staraniach. Wiec jakby nie patrzeć ten za 50 zl u mnie nie jest nastawiony na kase. Bo tak by mogl spokojnie te starania do pol roku przeciagniac jak nie dluzej
Tu nie do końca mnie naciąga na kasę bo i tak mam iść do niego na monitoring i insem.
Ale odrobinę naciągania jest bo każda recepta to kasa dla kliniki.
W każdym razie będę miała na uwadze żeby nie zapomniał mi dać tej recepty.

Tu nie do końca mnie naciąga na kasę bo i tak mam iść do niego na monitoring i insem.
Ale odrobinę naciągania jest bo każda recepta to kasa dla kliniki.
W każdym razie będę miała na uwadze żeby nie zapomniał mi dać tej recepty.
Jakby co to sama wspomjij o duphostanie i zwiekszonych szansach na zagniezdzenie

reklama
U nas remont sypialni i mój M mnie właśnie rozwalił. Woła mnie i mówi :bo ja sobie myślę że tu będzie łóżeczko na początku to światła zrobię tu tu .... No nie wiem co myśleć on taki pewny jest że po tylu latach się uda ?
A z drugiej strony muszę go pochwalić że mimo wszystko podchodzi do tego w taki sposób. Ja nawet wywaliłam wszystkie książki które kiedyś mi kupił o ciąży , nie kupiłbym nic sama ...bo kiedyś się przyda.
Co myślicie o tym?

Wiesz, mi jedna doktorka mówiła, ze bardzo ważne jest żeby psychicznie nastawić się na sukces! Ze to bardzo dużo dają, i kilka znajomych po ivf tez to mówiły, ze miały wizualizować udany finał! Wiec ustawianie łóżeczko! Doczekacie się lokatora! [emoji1307][emoji8]

Jestem i Ja ta mowiaca o wiszacych jajkach hahaha

Strasznie się uśmiałam z Twojego tekstu!

No witaj [emoji13][emoji12][emoji14] tu mogą Ci wisieć i dyndać do woli hahahah

Ja zaczęłam na mojego wołać Kubą dyndo i tak zostało [emoji23][emoji23][emoji23]

Ja wiem ze ze mna czasami ciezko zyc, ale trudno musicie mnie kochac jaka jestem:) i obiecac ze rzadna pawia nie pusci jak bede pisala o ciemnych wiszacych jajach

Pawia może nie ale na bank zapluje ekran

Te chłopy to mają jaja że z nami wytrzymują [emoji23]

A jakie my mamy, ze wytrzymujemy z nimi [emoji6][emoji23]

Witam się i ja z wami wariatkami z dobrym poczuciem humoru a nie kijem w dupie.

Oj wesoło tu! Dziewczyny wyjątkowe [emoji7]

Biorę kompleks witamin z grupy B. W sumie dlatego ze skończyłam suplementację ovarinem i w nim tez były te witaminy kwas foliowy i coś tam jeszcze :)

Wit b complex może namieszać w cyklu.

Ehh a mi wyskoczył kolejny pryszcz :/ niby owulacja a tu mnie wysyfia a zawsze problemy z cerą miałam w okolicach małpy :/

U mnie tez problem z tym. Nigdy tak nie miałam wiec pewnie po clo?

Witam i ja mam nadzieję, że mogę dołączyć kobietki nie wiem o co tam poszło, ale ja nie chcę się z nikim kłócić. Lubię poczucie humoru i trzeba podejść na luzie do tego wszystkiego i mieć dystans do siebie. Ja Was bardzo lubię, bez wyjątku, wszystkie [emoji173]️

W zasadzie to chyba zadna nie rozumie o co poszło! Może o to, ze niektóre zbyt delikatne na opis męskiej anatomii, albo za mało atencji otrzymywały?

ŁOŁ - lecę na tarota - ale chcę takiego jak TY :D Też chcę na wiosnę. @evellin 00 a wiosna już za chwilę - przecież liczymy ją zaraz od marca :D Wino pij, ja dzisiaj też się z Tobą napije, żeby Ci smutno nie było, że się sama tak męczyć musisz :D

Tez bym chciała, najlepiej już teraz

Kochane Wy moje!!!! Dzisiaj nie wytrzymałam i zrobiłam test. UWAGA, BO SIE CHWALE, AAAAAAA!!!! Mam swoje upragnione dwie kreseczki!!!! :D jednak kobieca intuicja mnie nie myliłam :D

Gratulacje!!! Piękne kreski!!!

Ale to że wyszło że problem nie jest po mojej stronie to jestem w szoku (bo to prawda).Więc mam nadzieję że uda się ta na końcu stycznia początku lutego. To już prawie wiosna nie?

U mnie stokrotka zakwitła wiec wiosna idzie jak nic [emoji8]

19dc przy cyklach 31,Ale w zeszłym cyklu spóźnił Mi się okres 10dni już pisałam rybki i pewnie mi się wszystko przesunęło...:(wraca ok 1 w nocy..gdzie miał być dłużej ale to bez znaczenia pewnie i tak nie będzie miał siły...

Niech leży a Ty działaj!

Dziewczyny bo ja już wariuje od informacji na temat owulacji [emoji23] czy śluz wodnisty jest zaliczany jako płodny?

Tak, wodnisty jest tez śluzem płodnym.

To my mamy liste???

[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Tak, na pierwszym wątku [emoji8]

Do góry