reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2013

reklama
Palin serio!!!!! to nie miało być złośliwe!!! szkoda, że tak to odebrałaś...

Marcelinoowa tak właśnie myślałam:)))) Betty spoko, ja tą listę na FB cały czas studiuję bo też ciągle mi się osoby mylą:))))))

Udanego wieczorku laseczki!

Palin no to jeszcze ty mi zostalas:-) Ja mam z pierwszego usg na 10 a po okresie na 11:-) Ja tez mam nadzieje, ze wczesniej:-)

Dzika wlasnie w tym problem ze juz noe bedzie usg. Powiedzieli, ze nie powinien byc ponad 4500 a do 4500 dam rade.

Isis ja tez jestem taka zmeczona.

Pewnie nic sie nie wydarzy w nocy ale od jakiegos czasu boli mnie brzuch co jakis czas jak na okres i mam skurcze. Nie regularne i jedne bola inne nie. Dwa byly takie konkretne od plecow po brzuch ale nie chwale sie bo ja juz od tygodnia mysle, ze cos sie zaczyna:sorry2:
Dzisiaj jak zwykle sobota sprzatajaca:-) ja dom, maz ogrod:-) jeszcze musze jakis maly torcik zrobic bo corka jutro ma urodziny. Byl tort kilka dni temu jak gaja konczyla 3 latka, od razu zrobilismy urodziny i blance ale ona cwaniara jak uslyszala ze jutro jej urodziny to od razu 'mamo ale na kazde urodziny musi byc tort' mam ozdoby to co mi tam:-) Sama tez chetnie zjem:-) Jeszcze mam mega wyzwanie, zawsze jak blanka mnie pytala kiedy urodzi sie brat, odpowiadalam jej, ze jak bedzie lato i beda jej urodziny:-) dzis rano mowi do mnie, ze jutro urodziny i bedzie braciszek:-) Jak to zroibic???

Jejku, wy tu o truskawkach i czereśniach - aż z tego wszystkiego śliwek sobie kupiłam w Biedronce.

Nadrobię Was jak już wyszykuję się do spania -
oregonian_showersmile.gif
, bo znów mi zejdzie i położę się grubo po północy.

Smile
koniecznie zdjęcie imprezowe!

Palin- u nas truskawki w sezonie sprzedają ludzie na straganikach, ale czereśni nie widziałam:no:a szkoda:-( Kupuję zawsze w warzywniaku po straszliwych cenach:baffled: ale ciężko się powstrzymać:-)
A ta zemsta za fryty- straszna. Nie masz za grosz litości:no:;-):-D

U nas tak jak myślałam-upalny dzien zakoczył się burza jakich mało. A ja poczułam sie duuuuuuużo lepiej:tak:

Byłam dziś w kauflandzie. Myślałam, że arbuza kupię a tu nici. Brzydkie były. Kupiłam maliny, ale całe opakowanie zjadł Marc... ;-)Ja za to teraz rybkę po grecku dostałam od mamy i wsunęłam już 4 kulki... :-/

Byliśmy na festynie. Mały wyskakał sie i pozjeżdżał, że od 18 śpi i niewiadomo czy go budzić czy nie... :-/ :-)
No i z Chylińskiej też nic nie wyszło... bo nie zostawimy małego samego w domu :-)

Czesc wieczorkiem mamusie :) mam nadzieje, ze to nasza ostatnia nocka w szpitalu ;) trzymajcie kciuki żebyśmy jutro wyszli.

Wiecie, jak tak położyli mi synka na brzuszku to byliśmy oboje z mężem w szoku jak ja taki kawał chłopa w tym w sumie nie aż tak wielkim brzuchu zamieścilam :D kurcze, konkretny i wzrostem i masa. Nie dziwie sie teraz bolą kręgosłupa, kolan etc. :D tak więc ciesze sie ze juz jest na zewnątrz a ja mam wszystkie swoje organy spowrotem dla siebie :D czego i Wam wszystkim wyczekujacym rychlych porodow życzę!

reklama
Palin Twój opis wstawania z łózka tak mnie rozbawił, że prawie się posikałam ze śmiechu :-D Mnie siedzenie dłużej też już męczy, a jak siedzę to muszę mieć coś pod nogami - krzesło, taboret itp. Przeraża mnie wizja kolejnej nieprzespanej nocy, ja już mam dość :baffled: A jak poleżę na jednym boku za długo to łapie mnie taki ból, jakby skurcz, że mam łzy w oczach ...

Anusia trzymam kciuki za jutrzejsze wyjście do domku ;-)

Ja truskawek się nażarłam, czereśni bym zjadła i arbuza (jutro może gdzies upoluję), a teraz mam fazę na jabłka i winogrona i lody :-) A wczoraj o 23.00 jadłam popcorn :-)

Do góry